Van Geloven

Van-Geloven-logo.jpg
Informatie
Adres:Kraaivenstraat 1
gesloten
Over Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. Onze vertrouwde snacktoppers – zoals de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket – zijn favoriet in de markt.

https://www.youtube.com/watch?v=NtkvGEGv–k

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is hun missie. Ze willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. Het bedrijf trots op onze producten en dat merk je aan alles. Tegelijkertijd houden ze van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven ze slagvaardig, snel en efficiënt.

Blijven verbeteren

Passie en aandacht voor de producten, klanten en consumenten staat bij Van Geloven voorop. Al sinds de oprichting van Ad van Geloven is het hun streven om de beste te zijn. Ze zijn gedreven en willen continu blijven vernieuwen. Elke dag leggen ze de lat hoger en zijn ze scherp zijn op nieuwe kansen en details.  Zo blijven we hunzelf uitdagen om beter te presteren. En zo kunnen ze de klanten blijven verrassen met nieuwe, lekkere en gemakkelijk te bereiden snackproducten en –concepten met de hoogste kwaliteit.

Samen succesvol

“Wij zijn betrokken en vinden het belangrijk om de relaties met onze klanten te koesteren. Zo nodigen we u graag uit in onze keuken om samen nieuwe snackproducten en –concepten te ontwikkelen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en marktontwikkelingen. Hierdoor begrijpen we uw business, kunnen we proactief meedenken en u helpen om een goed rendement te behalen. Als onze klanten succesvol zijn en consumenten blij, dan zijn wij dat ook.”

Verantwoord snacken

Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Met concrete verbeterpunten zetten ze stappen op het gebied van gezondheid, duurzame inzet van medewerkers, veiligheid, transparantie, herkomst van ingrediënten, energieverbruik en maatschappelijke betrokkenheid. Zo verminderden ze de afgelopen jaren bijvoorbeeld het zout- en verzadigd vetgehalte in de producten en droegen ze actief bij aan het platform ‘Verantwoord frituren’ in de cafetariabranche. Lekker snacken betekent tenslotte ook verantwoord snacken!

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:30
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:30
 • Woensdag :
  08:00 - 17:30
 • Donderdag :
  08:00 - 17:30
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:30
 • Zaterdag :
  gesloten
 • Zondag :
  gesloten