Van Gijzen Opticiens

logovangijzen.jpg
Informatie
Adres:5038TL, Tilburg
Gesloten
Over Van Gijzen Opticiens

Van Gijzen is een begrip in Tilburg als het gaat om brillen en contactlenzen. Niet voor niets gaat de historie van van Gijzen al bijna 100 jaar terug.

Als het om jouw ogen gaat, staan vakmanschap en een deskundig advies voorop. Aandacht en tijd nemen voor de klant is het motto van van Gijzen opticiens. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen tevreden weggaat met een nieuwe bril, of de juiste lenzen, maar ook graag bij hun terugkomt.

Bij Van Gijzen zien ze je niet alleen als klant, ze bouwen graag een goede, zakelijke relatie met je op. Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuw montuur, dat bij jouw wensen en voorkeuren past, een deskundige en betrouwbare oogmeting, of het aanmeten van contactlenzen. Ze adviseren hun klanten al jaren met passie, plezier en deskundigheid.

Van Gijzen Opticiens

Collectie 

Van Gijzen bezoekt diverse keren per jaar optiekbeurzen door geheel Europa om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, innovaties en de laatste trends op het gebied van monturen, lenzen en brillenglazen.

In de collectie vind je een groot scala aan monturen van diverse kwaliteitsmerken, zoals Ray-Ban, Kosby & Son, Lafont, Seiko, Look, henry Jullien, OWP en JF Rey. Ze vinden het bij van Gijzen niet alleen belangrijk dat monturen er goed uitzien en passen bij jouw wensen, ook de ergonomie van een montuur en het materiaal waarvan het vervaardigd is, staan hoog bij hen in het vaandel. Een montuur moet goed passen; bij jouw gezicht én bij jouw wensen. Daar staan ze voor.

Van Gijzen Opticiens

Over Van Gijzen Opticiens

Op dit moment wordt de zaak gerund door Erik van Gijzen en Sotiria Alexandris. Beide zijn gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Erik heeft daarnaast ook een opleiding optometrie gedaan. 

Contact

Ga gerust eens langs bij van Gijzen voor een vrijblijvend gesprek, een uitgebreid advies of zorgvuldige oogmeting. De moderne winkel vind je aan de Schouwburgring 142 in Tilburg. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 013 – 737 00 08. Daarnaast kun je ook het contactformulier op de website invullen, dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met je op.  

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:30
 • Woensdag :
  09:00 - 17:30
 • Donderdag :
  09:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag :
  09:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten