Van Mook Schoentechniek & Schoenmode

vanmook.gif
Informatie
Adres:5042WK, Tilburg
Geopend vanaf 13:00
Over Van Mook Schoentechniek & Schoenmode

Op zoek naar nieuwe schoenen volgens de laatste trends die ook nog comfortabel zitten? Dan is Van Mook het juiste adres om eens binnen te lopen. Vanuit onze vernieuwde winkel aan de St. Annastraat bieden we een ruim assortiment dames- en herenschoenen van topmerken als Durea, Van Bommel, Verhulst, Van Lier en Floris van Bommel. Samen bekijken we niet alleen welke schoenen het beste staan, maar ook welke het beste bij u passen. En heeft u een correctie of een aanpassing nodig voor meer comfort of voor de behandeling van uw klachten? Dan maken we die voor u want onze schoentechnici zijn tot praktisch alles in staat. Ook als het gaat om de vervaardiging van complete schoenen.

Kijk online, pas op een locatie bij u in de buurt
Shopt u liever online maar wilt u de service zoals u die bij ons in de winkel zou krijgen? Dan is onze Passervice misschien wel iets voor u. U kunt wanneer het u uitkomt de collectie bekijken op www.van-mook.nl. Eén of meerdere paren schoenen gevonden die u wilt passen? Reserveer ze dan via het formulier en maak een afspraak op een Van Mook spreekuurlocatie bij u in de buurt. U past vrijblijvend de schoenen van uw keuze onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers. Vindt u deze pasafspraak niet nodig? Dan kunt u uw nieuwe schoenen eenvoudig thuis laten bezorgen zonder bezorgkosten.

Ontdek onze uitgebreide service
Mode, comfort en service gaan bij ons hand in hand. Van steunzolen tot therapeutisch elastische kousen; van hippe pumps tot bewegingsanalyses en zelfs aangepaste sportschoenen. Bij Van Mook doen we het allemaal. Kijk voor meer info op www.van-mook.nl of kom eens langs in onze vernieuwde winkel in Tilburg of onze hoofdvestiging in Roosendaal.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 13:00
 • Zondag :
  Gesloten