Van Mossel Groep

vanmosselgroep.gif
Informatie
Adres:Biesbosweg 14
Opent donderdag om 09:00
Over Van Mossel Groep

Autobedrijf Van Mossel; bij de één bekend om zijn collectie Volkswagen, Audi, Opel, Peugeot en Land Rover, bij de ander om zijn breed assortiment aan occasions of aantrekkelijke leasecontracten. In ieder geval is Van Mossel in Midden- en Oost-Brabant niet meer weg te denken. Het autobedrijf zit inmiddels al ruim vijftig jaar in Waalwijk en heeft daar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Sinds tien jaar vindt u Autobedrijf Van Mossel ook in Limburg en sinds 2008 is Van Mossel actief in Utrecht met de opening van het tweede Mega Occasion Centrum aldaar. Wat voor een type u ook bent, voor klasse, kwaliteit en de allerbeste service moet u bij Van Mossel zijn!

In vijftig jaar kan er veel veranderen. De inhoud van de showroom van Autobedrijf Van Mossel laat dat duidelijk zien. Stonden toentertijd de oude, vertrouwde Kevers ongeduldig op hun nieuwe eigenaars te wachten, tegenwoordig is het de nieuwe generatie Volkswagen- en Audi-modellen die mensen in de showroom doet watertanden. Maar natuurlijk biedt Van Mossel naast deze toppers een grote collectie topmerken in occasions aan. Iedereen heeft immers een andere smaak én een ander budget. Daarbij horen vanzelfsprekend de service en garantie van een topdealer, dat is dan weer het voordeel.

Bij Van Mossel treft u gegarandeerd betrouwbare auto’s en altijd goede service, kwaliteit en garantie. Bovendien stellen wij ons uiterst flexibel op en staan we garant voor een snelle levering. Van Mossel is echter meer dan alleen de verkoop van auto’s. Ook een leasemaatschappij en vier schadebedrijven maken onderdeel uit van de Van Mossel Groep. Zoals u zult merken is een bezoek aan de showroom van Autobedrijf Van Mossel nooit weg. U bent van harte welkom in onze showrooms in Waalwijk, Tilburg, Hapert, Valkenswaard, Oisterwijk, Weert en in ons Mega Occasion Centrum in Utrecht. Onze verkopers staan u graag te woord, want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Graag tot ziens bij Van Mossel!

Van Mossel Bedrijfswagencentrum

Van Mossel Shortlease & Rent

J&T Autolease Nederland Van Mossel Leasing

ICLH

Kraaivenstraat 4

5048 AB Tilburg

013-5395050

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten