Vanesch Verf Groep

Vanesch verf groep
Kapitein Hatterasstraat 46
5015 BB  Tilburg
(013) 571-5770

info@vaneschverf.com

Vanesch Verf Groep

De Vanesch Verf Groep stuurt vanuit het hoofdkantoor in Tilburg, Vanesch Verf Nederland, Spectrum Verf, De Maesschalck Verf en Pijnenborg Verf aan. Daarbij voeren wij verschillende merken in de autoschadeherstelbranche, zoals Cromax en Standox van Axalta en Lesonal en Sikkens van Akzo Nobel. De Vanesch Verf Groep is nog één van de laatste, onafhankelijke importeurs/distributeurs in Nederland en België.

Vanesch Verf Nederland

Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier op het gebied van auto- en industriële lakken. De markt wordt bediend vanuit twee vestigingen: Tilburg en Hoogeveen. Het doel van Vanesch Verf is om een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor haar opdrachtgevers. De zeer hoge servicegraad die terugkomt in een tal van aanvullende diensten is hierbij het belangrijkste speerpunt. Vanesch Verf hecht veel belang aan innovatie om haar toonaangevende positie in Nederland vast te houden en de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Spectrum Verf

Spectrum Verf is de officiële importeur van Lesonal, het merk van AkzoNobel. Zij opereren vanuit Tilburg en Hoogeveen op het gebied van autolakken voor schadeherstelbedrijven. Door een samenwerking met Spectrum Verf kunt u bouwen aan een toekomst van succesvol ondernemerschap in de autoschadeherstelbranche.

De Maesschalck Verf

In mei 2016 heeft Vanesch Verf Groep dit mooie Vlaamse familiebedrijf overgenomen. De Maesschalck Verf is een bedrijf met ruim 55 jaar ervaring in de branche. Vanuit de vestigingen Erembodegem en Sint-Niklaas voert de Vanesch Verf Groep onder de naam De Maesschalck Verf de merken Lesonal en Sikkens in België.

Pijnenborg Verf

Al meer dan 75 jaar is Pijnenborg Verf de verfspecialist voor particulieren en bedrijven. Door de vakkennis en jarenlange ervaring krijgt u een persoonlijk advies van de medewerkers. Voor verf, behang, vloerlak, autolak, industrielak en (het vullen van) spuitbussen kunt u altijd bij ons terecht.

Locatie