Villa de Vier Jaargetijden

Logo1b-1.jpg
Informatie
Adres:Noordstraat 36
Gesloten
Over Villa de Vier Jaargetijden

Villa de Vier Jaargetijden in het centrum van Tilburg is een prominente locatie met alle mogelijkheden voor feesten, borrels, gala’s en culinair genieten. De royale villa beschikt ook over een gezellige StadsBrasserie. Ook vind je hier diverse mooie ruimten, die van alle gemakken zijn voorzien. Hierdoor biedt Villa de Vierjaargetijden niet alleen voor trouwfeesten en partijen een stijlvol onderkomen, maar biedt dit ook voor zakelijke bijeenkomsten.

De (leerling-)medewerkers van Prins Heerlijk heten je graag welkom voor een vers kopje koffie, een verrassende lunch of een heerlijk diner in de StadsBrasserie, vroeger de ontvangstsalon van de villa. Hier kun je ook genieten van een rijk verleden dat tot uiting komt in het interieur, zoals de schouw en plafonddecoraties.

Door gasten een luisterend oor te bieden, creëren ze een tot in detail kloppend plaatje. Culinaire, op klassiek geserveerde, hoogstandjes of trendy foodconcepten; de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bij mooi weer kunnen genodigden voorafgaand aan een feest of na afloop van een vergadering heerlijk lunchen of uitgebreid dineren in de ruime stadstuin.

Bonheur Horeca Groep

Villa de Vier Jaargetijden valt onder de Bonheur Horeca Groep. Bonheur Horeca Group biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden ze je altijd een locatie die past bij het moment.

Een bijzondere locatie

Op zoek naar een bijzondere, chique locatie met uitstraling? Stop met zoeken! Want Tilburg biedt deze unieke locatie. Tilburg biedt; Villa de Vier Jaargetijden.

Villa de vier jaargetijden

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 21:00
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 21:00
 • Zondag :
  Gesloten