Villa Pastorie

Villa-pastorie-logo.jpg
Informatie
Adres:5017 AE, Tilburg
Gesloten
Over Villa Pastorie

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor. Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.

pastorie

Bijzonder overnachten

Overnachten in een kamer van Villa Pastorie is een beleving in de volste zin van het woord. De vier kamers doen aan als een cadeautje, als een ‘Chambre de Charme’. Uitgevoerd in een authentieke sfeer, met verrassende elementen en gedurfde materialen. Puur, origineel en inspirerend. Verfijndheid zit ‘m zowel in kleine details als in grote blikvangers. In een vrijstaande badkuip, in een bedstee, in een bed met uitzicht op het water. Maar ook in de vele tweedehands meubels die met liefde en aandacht gerestaureerd zijn. Iedere kamer heeft iets unieks, iets spannends, iets exclusiefs. Iets waardoor je je meteen thuis voelt en de drukte van alledag vergeet. Meegenomen naar hoe het vroeger was, naar tijden van weleer. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van eigen sanitair. Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten combineren de charmante sfeer van de villa met modern comfort. In plaats van televisie volop aandacht voor boeken, voor rust en ontspanning. Zodat er alle ruimte is voor een échte beleving.

Prijs van de kamers:

2 persoonskamer is € 85,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting 1 persoonskamer is € 75,00 inclusief een ontbijt met streekproducten en excl. toeristenbelasting

Benieuwd wat andere gasten van Villa Pastorie vinden? Kijk dan even hier. pastorie2

Lekker Eten

Bij Villa Pastorie is eten niet gewoon eten, zijn producten niet zomaar producten en gerechten geen standaardgerechten. Onze kok Hans volgt de seizoenen, laat de sfeer van het moment aansluiten bij de jaargetijden. Verzint recepten die de zintuigen prikkelen. En verzorgt op die manier voor de gasten van Villa Pastorie een smaakvol en onvergetelijk eetmoment. Eerlijk en verrassend, met een Belgisch tintje: dat is de kern van onze menukaart. Eerlijk omdat we verschillende lokale boerderijen hebben geadopteerd en werken met de beste producten van deze boerderijen. Verrassend omdat onze kok deze bijzondere streekproducten op onverwachte manieren weet te combineren. En Belgisch ten slotte als weerspiegeling van het Vlaamse bloed van onze eigenaar Michel.

Of het nu gaat om brunch, lunch, borrel of diner, Villa Pastorie geeft uit eten in Tilburg een speciale betekenis, een extra lading. Waar ‘m dat in zit? Natuurlijk in ons eten, maar ook in de mensen. Die mensen laten namelijk zien dat eten en drinken verbindt. Waar we blij van worden? Van spontane gebeurtenissen en bijzondere ontmoetingen. Gasten die bij ons binnen wandelen, aanschuiven aan de grote tafel en verrast worden door een nieuw samenzijn. Als we dat zien gebeuren, is onze dag goed. Kom dus gezellig langs, we doen altijd ons uiterste best om voor iedereen een plekje te vinden. Reserveren? Dat kan, maar alleen voor gezelschappen vanaf 6 personen. Lekker eten smaakt extra goed in een prettige omgeving. De verschillende ruimtes in Villa Pastorie versterken het gevoel iets bijzonders mee te maken. Borrelen in het gezellige bargedeelte, high-tea’en in de sfeervolle salon. Uitgebreid dineren aan de stamtafel in de eetkamer of in de intieme, charmante voorkamer. Met als kloppend hart van alle ruimtes de halfopen keuken.

Verder is er bij Villa pastorie een mogelijkheid tot klein vergaderen, varen of je lekker te laten verassen!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  13:37 - 13:37
 • Woensdag :
  13:37 - 13:37
 • Donderdag :
  13:37 - 13:37
 • Vrijdag :
  13:37 - 13:37
 • Zaterdag :
  13:37 - 13:37
 • Zondag :
  13:37 - 13:37