Vioen Recruitment

Logo-Vioen-Recruitment.jpg
Informatie
Adres:5061 KB, Oisterwijk
Op afspraak
Over Vioen Recruitment

Vioen Recruitment is specialist op het gebied van productie, technisch en logistiek personeel. Ons speelveld is breed, van uitvoerend tot management niveau. Maar één ding hebben al onze kandidaten gemeen: de juiste mentaliteit!

Meer over Vioen Recruitment

Vioen Recruitment staat voor gedrevenheid, kwaliteit en persoonlijke service. We zijn altijd gedreven om hoge kwaliteit te leveren waarbij we het persoonlijke karakter nooit uit het oog verliezen. Daarbij worden creatieve en onderscheidende manieren ingezet om (complexe) personeelsvraagstukken tot een succesvol en goed renderend proces om te buigen. Als echte ondernemers hebben we hart voor de zaak en streven we altijd naar perfectie.

Samenwerking

Vioen Recruitment werkt 100% samen met haar business partner Maud Santegoets van Questability. We zijn één bedrijf met twee specialismes. Daar waar Vioen zich richt op productie, de technische- en logistieke sector, richt Questability zich op recruitment processen en HR vraagstukken voor commercieel, administratief, financieel en secretarieel personeel. Het betreft hier functies op mbo+, hbo en wo niveau. Klik hier voor productie, technische en logistieke vacatures. Voor de vacatures van Questability, ga naar www.questability.nl

Goed doel

Vioen/ Questability vindt het belangrijk om een maatschappelijk betrokken onderneming te zijn. We zijn onder andere met veel plezier lid van Ladies Circle Tilburg. Deze vrouwelijke netwerkclub zet zich met passie en enthousiasme in voor de maatschappij. Ieder jaar kiezen we een goed doel, dit jaar is dat het NAHuis.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  Op afspraak
 • Donderdag :
  Op afspraak
 • Vrijdag :
  Op afspraak
 • Zaterdag :
  Op afspraak
 • Zondag :
  Op afspraak