Viva La Fitness

Viva La Fitness
Spoorlaan 368
5038CD  Tilburg
06-24229588

info@vivalafitness.nl

Viva La Fitness

Viva La Fitness betekent letterlijk lang leve de fitheid! Je haalt simpelweg meer uit het leven met een fit en gezond lichaam. De weg hier naartoe is alleen niet altijd even makkelijk. Viva La Fitness Tilburg helpt je met personal training, voedingscoaching en groepslessen in het pand van Fysiobinnenstad. Hier hebben ze beschikking tot een mooie functionele ruimte met fitnessapparatuur, kleedkamers, koffiebar en meet ruimtes.

Mensen met een (drukke) kantoorbaan komen niet aan hun dagelijkse beweging zonder hier pro-actief mee aan de slag te gaan door te gaan sporten. Het is na een lange dag werken ook lastig om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan of te gaan squashen. Ook op het gebied van voeding is het dan moeilijk om in te schatten hoeveel je moet eten. Wat mag je nou binnenkrijgen aan calorieën? Wat is nou ‘’gezond’’ eten? Mag ik nooit meer een pizza eten? Mensen hebben veel vragen betreft hun voeding.

Viva La Fitness staat ook voor kwaliteit van leven. Hier hoort natuurlijk ook lekker eten bij. De meeste mensen voelen er helemaal niets voor om de rest van hun leven calorieën te tellen. Gelukkig hoeft dit ook niet. Wel is het belangrijk om voor jezelf te weten waar je balans hierin ligt. Voldoende beweging en gezonde voeding spelen hier een belangrijke rol in.

Viva La Fitness

Personal Training

Viva La Fitness helpt mensen zoeken naar deze balans. Niet door ze te vertellen wat ze moeten doen maar door ze te helpen zoeken naar hun eigen oplossingen. Hierbij zijn de trainers en gewichtsconsulenten de spil in het web. Wat zijn goede keuzes en welke stappen moet je zetten naar een leefstijlverandering? De Personal Trainers geven voorlichting in voeding voor elke doelstelling. Hier kunnen jullie samen ook heel concreet voedingsschema’s voor samenstellen.

Personal Training, omdat het leuk, gezellig, goed en bijzonder effectief is! Tijdens de trajecten is het belangrijk dat mensen blijvend veranderen. Daarom moet sporten leuk zijn en eten moet lekker zijn! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat jij voor jezelf kan betekenen? Kom bij ons in gesprek!

Wil je samen met een vriend of vriendin personal training doen? Dat kan! Meld je dan samen aan en deel gewoon de kosten. Op deze manier wordt trainen met een personal trainer haalbaar voor iedereen! Aanmelden voor een gratis proefles doe je hier.

Viva La Fitness

Nieuwe locatie

De ruimte bestaat uit drie lesruimtes, een gezellige bar en verschillende behandelkamers waar sportmasseurs, fysio’s en personal trainers hun consults houden. De grote leszaal zal worden gebruikt voor o.a. paaldansen, verschillende vormen van yoga, pilates en nog veel meer! De kleine (open) zaal wordt ingezet voor spinning en de grote sportvloer met een multifunctioneel toestel voor allerlei circuit-trainingen onder begeleiding van een personal trainer.

In deze studio voor personal training en groepslessen kun je aan de slag met al jouw doelen! Viva La Fitness is als onderdeel van Gezondheidscentrum Binnenstad de ideale sportaccommodatie voor mensen die 100% begeleid willen sporten en veilig en doeltreffend willen bewegen. Regelmatig exposeert een kunstenaar zijn of haar werk in Viva La Fitness zodat je bij een bezoek niet alleen je lichaam, maar ook je geest prikkelt.

Volg de updates op de Facebookpagina en website van Viva La Fitness voor de laatste updates.

Locatie