VIVISOL

logo VIVISOL
Informatie
Adres:Swaardvenstraat 27 5048 AV Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
VIVISOL

Vacatures van VIVISOL

Over VIVISOL

Meer leven in de dag van haar patiënten; dat is waar VIVISOL zich al zo’n 30 jaar voor inzet. Dat doet VIVISOL door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. VIVISOL werkt daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. VIVISOL is betrokken, deskundig en ondernemend.

VIVISOL Nederland is gevestigd in Tilburg, en is onderdeel van de internationale, beursgenoteerde SOL Groep, met een hoofdkantoor in Monza, Italië. De groep heeft filialen in 23 Europese landen en een vestiging in India, Marokko en Turkije. De medewerkers van VIVISOL staan dagelijks klaar voor meer dan 350.000 patiënten.

Het motto van VIVISOL is “Een betere kwaliteit van leven”

VIVISOL heeft een op zichzelf staande management structuur met in de verschillende landen vestigingen – direct in contact met patiënten, ziekenhuizen, apothekers en inkopers – welke allen in een netwerk samenwerken en nauw in verbinding staan met het hoofdkantoor in Monza.

VIVISOL maakt deel uit van de SOL Groep, die sinds 1927 medische en technische gassen en toepassingen daarvan produceert en distribueert. Efficiëntie van diensten, kwaliteit van producten en research & development met betrekking tot de toepassingen zijn voor de SOL Groep zaken van dagelijks belang. Evenzo houdt SOL rekening met de wensen van haar klanten in Europa en in de verschillende sectoren waar het actief is, zoals: energie en industrie, wetenschappelijk onderzoek, geneeskunde, thuiszorg, landbouw, ecologie, milieu en voedingsmiddelen technologieën.

Meer informatie

Wil je meer weten over VIVISOL? Neem dan eens een kijkje op de website.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:30 - 17:00
 • Woensdag :
  08:30 - 17:00
 • Donderdag :
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten