WerkTalent Tilburg

Werktalent-logo.jpg
Informatie
Adres:5038TL, Tilburg
Opent woensdag om 11:23

Acties van WerkTalent Tilburg

Over WerkTalent Tilburg

Groei, ambitie, drive, keihard werken en plezier in hun werk zijn de kernwoorden die geleid hebben tot de opening van de achttiende vestiging van WerkTalent. Vanuit het succes en de stabiele groei van WerkTalent Breda in de periode 2009 tot en met 2014 is de vestiging in Tilburg in januari 2015 geopend.

Werkzoekenden kunnen bij hen terecht voor een loopbaanadvies of een uitdagende en aansluitende nieuwe baan. Bedrijven helpen ze met de invulling van tijdelijke of vaste vacatures middels uitzenden of werving & selectie, allround personeelsvraagstukken, outplacement en payrolling. Ze kennen de regio en staan reeds positief bekend bij tientallen klanten die ze naar volle tevredenheid voorzien van passende nieuwe krachten.

Hun kracht ligt in het meedenken, vooruit denken, initiatief nemen, directe en open communicatie, snelheid en de uitstekende kwaliteit. Vanuit Tilburg bedienen ze bedrijven en werkzoekenden in de regio Tilburg – Rijen – Oosterhout – Waalwijk – Den Bosch – Boxtel – Hilvarenbeek.

Sollicitatietips en geslaagde speeddatesessies

Een nieuwe baan die past bij je karakter, kennis en kunde en toekomstwensen is niet altijd even makkelijk te vinden. Als je die baan toch tegen het lijf loopt, moet je zorgen dat je je kansen om die baan te krijgen zo groot mogelijk maakt. WerkTalent kan je daarbij helpen. Je kunt altijd bij hen terecht voor tips & trucks om goed voor de dag te komen tijdens de sollicitatieperiode.

Hier vind je alvast enkele links naar handige tips om je kansen op succes ter vergroten:

Openingstijden
 • Maandag :
  11:23 - 11:23
 • Dinsdag :
  11:23 - 11:23
 • Woensdag :
  11:23 - 11:23
 • Donderdag :
  11:23 - 11:23
 • Vrijdag :
  11:23 - 11:23
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten