WonenBreburg

wonenbreburg_logo_181208.gif
Informatie
Adres:J. van Oisterwijkstraat 35
Geen openingstijden beschikbaar
Over WonenBreburg

WonenBreburg zorgt voor huisvesting in de steden Breda en Tilburg en het gebied ertussen: Breburg. Ze bieden op korte en lange termijn zekerheid in wonen en werken voor tevreden klanten in prettige woonomgevingen.

Over WonenBreburg

Deze woningcorporatie heeft sociale huurwoningen, huurwoningen in de vrije sector, (sociale) koopwoningen en bedrijfsruimtes. WonenBreburg heeft een sterke vastgoedportefeuille met een hoogwaardige kwaliteit. Naast het verhuren en verkopen van woningen, zetten ze zich maatschappelijk in en besteden ze bijzondere aandacht aan het huisvesten van mensen die dat moeilijker op eigen kracht kunnen. Dit zijn onder andere mensen met een laag inkomen, dak- en thuislozen of mensen met een maatschappelijke, fysieke of verstandelijke beperking. Ook studenten en senioren krijgen speciale aandacht. Kijk bijvoorbeeld naar projecten PAX en De Nieuwe Heikant.

WonenBreburg doet meer

WonenBreburg maakt zich in de buurten en wijken waar hun woningen liggen sterk voor de wijk en de sociale ontwikkeling van de bewoners. In sommige gevallen door groot onderhoud aan woningen en wijken, in andere gevallen door bijvoorbeeld computerles in het buurthuis te organiseren voor ouderen. Veelal beslissen de bewoners met ons mee over zaken die aangepakt worden.

Zo vind je WonenBreburg

Je kunt WonenBreburg ook telefonisch bereiken of breng een bezoek aan de woonwinkel in Tilburg. Bekijk voor je langs gaat eerst de openingstijden. Kom je met de auto? Parkeer dan gratis bij de woonwinkels. Daarnaast kom je in de wijk regelmatig een huismeester tegen. Je kunt hem of haar natuurlijk ook altijd aanspreken.

WonenBreburg is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 – 17:00 uur op 088-496 00 00. Onze woonwinkels zijn alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maken kan online of via onze klantenlijn 088 – 496 00 00.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten