WorldBurger Tilburg

logo-Worldburger.jpg
Informatie
Adres:5038 CL, Tilburg
Vandaag geopend tot 21:00
Over WorldBurger Tilburg

De WorldBurger is sinds 2017 gevestigd in Tilburg en gespecialiseerd in het bereiden van kwaliteitsburgers die benoemd zijn naar diverse landen.

Kwaliteit en vers

Bij WorldBurger staat het gebruik van dagverse kwaliteitsproducten centraal in de bedrijfsvoering. Om je de beste kwaliteit te bieden worden alle producten zorgvuldig geselecteerd en volgens de HACCP regels bereid. Op deze manier kunnen ze je een hoge kwaliteit garanderen.

WorldBurger

Verantwoord frituren

Het is niet verkeerd om af en toe een lekkere hamburger of frites te pakken. Uiteraard frituren ze in vloeibare frituurolie en volgen we de richtlijnen van “verantwoord frituren”. Vloeibare frituurolie wordt gemaakt van uitsluitend plantaardige oliën en bevat in vergelijking met vast vet, veel goede onverzadigde vetten die een gunstig effect hebben op het cholesterolgehalte.

Open keuken

Ze geven je de mogelijkheid om te zien hoe de bestellingen bereid worden. Vers gesneden producten worden gekoeld in de versvitrine waar de producten opgemaakt worden. Je ziet dat er veel aandacht aan kwaliteit en hygiëne besteed wordt en dat proef je!

WorldBurger

Lunch

Met het uitgebreide assortiment aan panini’s, belegde broodjes, uitsmijters en salades kunt je ook voor de lunch uitstekend bij ze terecht. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook frites en diverse snacks. Heb je een eigen wens van hoe een broodje belegd zou moeten zijn? Dan kunnen ze, indien de ingrediënten aanwezig zijn, aan deze wens voldoen.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  11:00 - 21:00
 • Woensdag :
  11:00 - 21:00
 • Donderdag :
  11:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  11:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  11:00 - 21:00
 • Zondag :
  11:00 - 21:00