Yuverta mbo Tilburg

Yuverta-logo.jpg
Informatie
Adres:5038CB, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Yuverta mbo Tilburg

Vind je duurzaamheid, lifestyle en een leuke plek om te wonen belangrijk? Ontwikkel je organisatietalent en ondernemerschapskwaliteiten aan Yuverta mbo Tilburg zodat jij in de toekomst het verschil kan maken!

Stad en mens: brede en duurzame mbo-opleiding (niv. 4)

Leren met lef, dat is wat je gaat doen bij Yuverta mbo Tilburg. Elke dag ben je bezig met de thema’s van de toekomst en specialiseer je je op het gebied van Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Circulaire economie of Lifestyle. Tijdens de opleiding werk je aan jouw talent en ontdek je precies welke specialisatie het beste bij je past. Ideaal voor wie het lastig vindt om te kiezen of gewoon heel veel dingen leuk vindt!

Wat leer je op school?

Na het eerste basisjaar, waarin je alle 5 de richtingen volgt, specialiseer je je in Lifestyle, Stad en wijk, Water en energie, Circulaire economie of Vrije tijd. De opleiding bestaat uit expertlessen, managementvakken en algemene vakken. Tijdens de expertlessen krijg je niet alleen theorie. Je werkt ook aan projecten voor echte opdrachtgevers.

Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor presenteren, persoonlijke aandacht en de praktijk. Uniek is de intensieve samenwerking met bedrijven en dat geeft jou de kans om projecten ook écht uit te voeren. Ook loop je meerdere stages, waarvan één in het buitenland.

De mbo-opleiding zit aan de Spoorlaan 21-J, vlakbij het station.

Meer info? Check Yuverta mbo Tilburg

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten