Zjuu

zjuu.jpg
Informatie
Adres:Professor van Buchemlaan, 5022KB, Tilburg
Opent zaterdag om 10:00
Over Zjuu

Lekker een hapje eten en daarna een wandeling in het Leijpark? Dat kan bij Zjuu. De zaak gaat zich vestigen op de plek waar eerst het beroemde Etenstijd zat. De opening staat eind oktober 2021 gepland. 

Over Zjuu

Zoals gemeld komt Zjuu op de plek waar vroeger Etenstijd furore maakte in onze stad. De zaak focust zich op daghoreca met een uitloop naar het begin van de avond. Zjuu wil met de seizoenen meebewegen en van zonsopkomst tot zonsondergang open zijn. In de zomer zijn ze dus langer open dan in de winter. In het pand is er ruimte om 75 gasten te ontvangen. Op de begane grond is er plaats voor 55 mensen. Boven beschikt de zaak over een mooie ruimte die geschikt is voor vergaderingen, private dinners en borrels, hier kunnen ze twintig mensen kwijt.

De eigenaars van Zjuu zijn geen onbekenden van de Tilburgse horeca. Ruben en Sandra Boset zijn namelijk al sinds 2004 de eigenaren van het goedlopende Tuinhuis Culinair op de Westermarkt.

zjuu

Toffe beleving

Het echtpaar heeft het doel om gasten een toffe middag, avond, lunch, borrel of feestje te bezorgen. Bij Zjuu kunnen gasten ’s ochtends al terecht voor de lunch, maar focussen ze zich ook de borrel, bedrijfsuitjes, vergaderingen, meetings. Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid voor gezellige evenementen en activiteiten in het weekend tot een uurtje of 22.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de zaak? Of wil je de actuele updates, acties en meer in de gaten houden? Check dan de website en volg de nieuwste hotspot in het Leijpark op Facebook & Instagram.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  10:00 - 20:00
 • Woensdag :
  10:00 - 20:00
 • Donderdag :
  10:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 22:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 22:00
 • Zondag :
  10:00 - 21:00