Fotoboek - Kermis Tilburg 2016 – Seniorenmiddag

Waar:Amstel Bierhal Fotograaf:Frans Versteden

Op donderdagmiddag 28 juli van 14.00u tot 17.30u organiseerde Stichting Met je hart een bijzondere middag voor de Tilburgse senioren op de Tilburgse kermis. Na het succes van vorig jaar werd ook dit jaar een kermisbingo gehouden waar weer fantastische prijzen gewonnen werden. De bingo vond plaats in samenwerking met en in de Amstel Bierhal op het Willemsplein. De kers op de taart was een live optreden van Hollands Glorie.

De middag was gratis toegankelijk voor iedereen. 65-plussers kregen gratis een bingo kaart om meerdere rondes mee te spelen en mee te dingen naar een van de mooie prijzen. Maar het belangrijkste was dat iedereen samen met de Tilburgse senioren een gezellige middag hebben gehad, een middag vol plezier en nostalgie.

Stichting Met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten door fysieke, sociale en/of financiële beperkingen. EET met je hart organiseert samen met locale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen.

Foto’s: Frans Versteden