013 Emblemen opent dit weekend weer na verwoestende brand!

Het was een bizarre week voor de ondernemers van 013 Emblemen. In de nacht van donderdag 27 oktober op vrijdag 28 oktober ontstond er brand in het pand waar ook de winkel was gevestigd. Bovengelegen studentenkamers zijn onbewoonbaar en ook de winkel had flinke schade. Maar bij de pakken neerzitten? Dat deed 013 Emblemen niet. Ze stonden vorige week al op de weekmarkt met hun spulletjes en waren ook vastberaden om de online verkoop door te zetten. Een week later gaan ze weer open met de winkel, op een nieuwe locatie. 

De nieuwe winkel opent in de Piusstraat op nummer 34. Dit is 100 meter verder dan de winkel die vorige week uitbrandde. “De winkel zal nog niet meteen perfect zijn, maar de groen-oranje spullen zullen in grote aantallen aanwezig zijn om iedereen nog voor Elf-elf te voorzien van de leukste spulletjes,” laat 013 Emblemen weten op social media.

013 Emblemen verkoopt van alles rondom carnaval. Denk aan emblemen, boerenkielen en officiële Kruikensjaals. Ook kun je er eigen emblemen laten ontwerpen en verkopen ze richting de feestdagen leuke artikelen. De winkel is je bezoekje dan ook meer dan waard als je op zoek bent naar een cadeautje voor een echte Kruik of Kruikin. En zeker nu – net na de brand – kunnen ze jouw steun meer dan goed gebruiken.

Over 013 Emblemen

013 Emblemen is al jarenlang een bekende naam als het gaat om carnavalsemblemen, t-shirts met grappige opdrukken en andere Tilburgse souvenirs. Ze staan al jarenlang op de zaterdagmarkt, hadden eerder een pop-up winkel op de Westermarkt en met een vaste plek in de binnenstad ging een droom in vervulling. Gelukkig kan 013 Emblemen nu weer open in een nieuw pand, zodat ze hun droom kunnen voortzetten.

Meer informatie

Wil jij meer weten over 013 Emblemen? Check dan snel de website. 

Om helemaal op de hoogte te blijven, kun je ze het beste ook volgen op Facebook en Instagram.