(0)13 leukste vacatures van deze week: First Impression, Theaters Tilburg, horeca vacatures en meer!

(0)13 leukste vacatures

Maandag: een nieuwe start van de week en daarmee weer tijd voor een rondje uitgelichte vacatures! Met een vacaturebank vol met meer dan 180 vacatures, helpen wij je wekelijks met een samenvatting van de (0)13 leukste openstaande vacatures in Tilburg.

(0)13 leukste vacatures

#1 First Impression Audiovisueel

First Impression is een bedrijf waar Tilburg trots op mag zijn. Ze werken wereldwijd voor fantastische opdrachtgevers. Momenteel hebben zij een vacature openstaan voor recruiter. Vind jij het kantoor op bovenstaande foto trouwens ook zo gaaf? Wie weet wandel jij straks dagelijks binnen op deze prachtige locatie, dit is namelijk het hoofdkantoor van First Impression!

#2 Theaters Tilburg

Lijkt het jou tof om te werken in een creatief beroepsveld? In verband met een zwangerschapsverlof, is Theaters Tilburg tijdelijk op zoek naar een creatieve medewerk(st)er in de marketing! Ideaal om wat extra werkervaring op te doen.

#3 Van Asten Babysuperstore

Bij Van Asten Babysuperstore zoeken ze verschillende medewerkers in logistieke functies:

Maar ook in de winkel kan Van Asten Babysuperstore versterking gebruiken:

#4 De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep (DMG) is een echt familiebedrijf uit de regio dat inmiddels uitgegroeid is tot de grootste woonretailer van Nederland. Hiervoor hebben zij natuurlijk een flink team nodig. Daarom hebben zij weer een aantal toffe functies open staan, bijvoorbeeld in de functies formule marketeer, logistiek medewerker, webshop beheerder, retail marketeer en op de klantenservice. Zit er iets voor jou tussen? Of kijk je liever even verder? Kijk dan even hier naar de rest van de openstaande vacatures bij DMG.

Horeca vacatures!

De Tilburgse horeca is zich weer volop aan het voorbereiden op een heropening. Hiervoor zoeken zij massaal personeel. Vorige week schreven wij een artikel met daarin alle openstaande horeca vacatures, deze lees je hier. Dit artikel is up-to-date, dus ook de nieuwste horeca vacatures van afgelopen week zijn hieraan toegevoegd.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: