013 lichtobject verhuist van centraal station naar Winkelcentrum Heyhoef

lichtgevend kunstwerk 013

Het is alweer ruim drie maanden geleden dat het lichtobject met de cijfers 013 voor het centraal station werd geplaatst. Het kunstwerk verhuist om de zoveel tijd naar een andere plek in de gemeente. De nieuwe plek is inmiddels bekend: Winkelcentrum Heyhoef.

Het lichtobject wordt op woensdag 30 maart naar het winkelcentrum in de Heyhoef verplaatst. Het is overigens niet de enige kunst wat je in het winkelcentrum kunt bekijken. De Heyhoef viert namelijk haar 25-jarig jubileum en in het kader daarvan zijn er diverse 3D grondschilderingen aangebracht.

Over het lichtobject

In het lichtobject zijn dus de cijfers van ons kengetal uitgebeeld. De kleuren van de uitgelichte cijfers veranderen continu wat zorgt voor een gezellig straatbeeld. In de ‘0’ kun je plaatsnemen en foto’s maken voor op social media. Het kunstwerk staat de komende tijd bij Winkelcentrum Heyhoef. Daarna verkast het object weer naar een andere plek in de stad.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven waar de lichtgevende cijfers naartoe gaan over een tijdje? Zorg dan dat je gemeente Tilburg volgt op Instagram. De gemeente roept overigens op om de foto’s die jij maakt in de cijfers te delen via social media met de hashtag #013Tilburg!