Nieuws

013 Poppodium
Let op! Dit artikel is al 52 dagen oud en wellicht niet meer relevant

013 Poppodium is op zoek naar ‘iedereen’: wie je ook bent, laat jezelf zien. Bij 013 is #allesgoed

013 Poppodium is er voor iedereen, daarom zijn zij op zoek naar iedereen. En wel met een tiental aan hele toffe vacatures in allerlei functies. 013 vindt het belangrijk dat hun organisatie bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, voorkeuren, ideeën en overtuigingen. Met de campagne #allesgoed hoopt het poppodium zoveel mogelijk verschillende talenten aan te spreken. Want wie je ook bent, laat jezelf zien bij 013.

Het uitgangspunt van deze campagne is dat identiteit fluïde is. Met deze campagne laat 013 dan ook haar wens zien om inclusiever te worden. “We willen er voor iedereen zijn, maar zijn zelf niet iedereen.” Directeur Frens Frijns: “We vinden het belangrijk dat onze organisatie straks bestaat uit mensen met verschillende ideeën, voorkeuren, achtergronden en overtuigingen. Daar worden we een nóg beter podium van. Met het aantal vacatures dat nu openstaat, hebben we een unieke kans hier vol op in te zetten. Hopelijk kunnen we na de zomer op volle sterkte weer volop aan de slag met mooie programma’s.”

Werken bij 013

Wist jij dat 013 het grootste poppodium is van Nederland? Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben zij een grote diversiteit aan activiteiten, nog los van de topfestivals WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is mede te danken aan een enthousiast, hard werkend en hecht team. Samen werken zij in een informele sfeer. Met een relatief klein team verzetten ze bergen werk, elke dag weer. Zo zorgen zij dat artiesten – groot of klein – zijn of haar allerbeste show kan geven binnen het poppodium. Tegelijkertijd moet dit event voor het publiek een fantastische ervaring zijn. Dát is de drijfveer!

Vacatures

Ben jij enthousiast? Kijk dan eens of er een vacature voor jou bij staat. 013 Poppodium is namelijk op zoek naar een…

Wil je meer weten over 013? Bekijk dan de website.