(0)13 redenen om aan de slag te gaan bij MExT

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. Het Tilburgse bedrijf MExT, specialist in EHBO-services en -producten heeft tal van leuke vacatures open staan. Wij geven je hieronder (0)13 redenen om bij MExT aan de slag te gaan!

#1 Fijne werktjjden

Bij MExT krijg je aangename, vaste werktijden, waardoor er genoeg ruimte overblijft om in je privétijd met vrienden, vriendinnen of familie af te spreken. Ook hoef je nooit in het weekend te werken. Je kunt dus bij elke verjaardag, elk feestje en elk uitje aanwezig zijn! Het telesecretariaat is actief van 08.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 14.30 uur. Als vertegenwoordiger staat je afspraak altijd gepland om 08.30 en ben je bij je laatste klant om 16.15 uur.

#2 Gezellig team

Werken bij MExT is werken in een gezellig team. Wat je kunt verwachten? Je collega’s zijn jong en verwelkomend. Door de familiare sfeer in het bedrijf voel jij je meteen thuis.

#3 Geen ervaring nodig

Wist jij al dat je voor een baan bij MExT geen ervaring nodig hebt? Ja, echt! Bij MExT krijg je namelijk een complete, interne opleiding bij de start van je baan. Daarnaast kun je terugvallen op een coach, die altijd voor je klaar staat. Bij MExT krijgen ook alle vertegenwoordigers en telesecretaresses in hun eerste week een productopleiding. Je leert alle ins en outs van het bedrijf zodat je met genoeg kennis kan beginnen.

#4 Genoeg doorgroeimogelijkheden

Tijdens je werk bij MExT leer je elke dag weer iets nieuws. Daarnaast zorgen de evaluaties en feedbackmomenten ervoor dat je kunt groeien en nog meer bijleert. Zo kun je doorgroeien naar een positie als ‘professional’ of ‘expert’. Dit geef je meer vrijheid en flexibiliteit binnen jouw functie!

#5 Comfortabel op kantoor

De vertegenwoordigers zijn natuurlijk het uithangbord van MExT. Het is daarom belangrijk om goed en verzorgd voor de dag te komen, maar om ook comfortabele kleding aan te hebben. MExT noem de dresscode ook wel business casual.

#6 Collectief verlof

Bij MexT wordt het verlof collectief opgenomen. Dit betekent dat het bedrijf tijdens de zomervakantie enkele weken gesloten is én dat je ook tussen Kerst en Oud- en Nieuwjaar vrij bent. Zo kun jij heerlijk genieten van de feestdagen.

#7 Teamwork & Team effort

Bij MExT behaal je successen samen, door op elkaar te rekenen. Het bedrijf is dus gebaseerd op teamwork en team effort. Of je nu een spits bent of eerder een verdediger, er is altijd plaats in de MExT familie.

#8 Relaties met klanten

Voor MExT is positief contact met de klant erg belangrijk, wat het werk ook zo leuk maakt. Zo bouw je fijne relaties op met je klanten!

#9 Goed loon

Jouw werkzaamheden bij MExT worden beloond met een mooi en eerlijk salaris.

#10 Tilburgs bedrijf

Het kantoor van MExT is gevestigd in Tilburg! Eigenlijk al genoeg reden dus om hier te gaan werken. 😉

#11 Teambuildings

De leuke werksfeer bij MExT komt mede door de vele teambuildings die het bedrijf organiseert. Neem even een kijkje op hun Facebook en Instagrampagina, hier vind je veel voorbeelden.

#12 Makkelijke sollicitatieprocedure

Solliciteren bij MExT is heel gemakkelijk. Kijk maar eens op de website!

#13 Veelzijdige functie

Het klantenbestand van MExT is heel veelzijdig. MExT heeft in Nederland meer dan 100.000 klanten binnen uiteenlopende branches, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn!

Meer informatie

Wil jij meer weten over MExT of ben je misschien nieuwsgierig naar de vacatures die openstaan? Klik hier voor meer informatie.