(0)13 redenen waarom een seizoenkaart bij Tilburg Trappers meer dan de moeite waard is

Nadat seizoenkaarthouders van Tilburg Trappers een aantal maanden de kans kregen om hun seizoenkaart te verlengen, is de vrije verkoop inmiddels ook van start gegaan. Dat betekent dat iedereen nu de kans heeft om om een seizoenkaart aan te schaffen. Mocht je over de streep worden getrokken: hierbij (0)13 redenen waarom een seizoenkaart bij Tilburg Trappers meer dan de moeite waard is. 

Foto: Arie Leeuwesteijn

#1: Altijd spektakel

Een avond of middag naar Tilburg Trappers staat garant voor spektakel. Het spel gaat gigantisch snel en over het algemeen wordt er veel gescoord. Tijdens een wedstrijd van de Trappers ben je de volledige 3 x 20 minuten geboeid.

#2: Waar voor je geld

Met een seizoenkaart heb je toegang tot maar liefst 28 thuiswedstrijden van Tilburg Trappers tijdens de reguliere competitie. Ook krijg je korting op de play-off wedstrijden en mag je gratis naar de vier oefenwedstrijden in de voorbereiding. Daarnaast krijg je iedere wedstrijd waar voor je geld doordat het bij ijshockey niet mogelijk is om tijd te rekken. Ze spelen namelijk 3 periodes van 20 minuten zuivere speeltijd. Is de puck uit het spel? Dan wordt de tijd stilgezet.

#3: Volop gezelligheid

Bij Tilburg Trappers draait het om meer dan ijshockey. Een middag of avond naar Tilburg Trappers is echt een uitje. Zo heb je onder de tribune een biergarten waar je met mede-supporters een biertje kunt drinken en hapje kunt scoren. Ook treden er regelmatig artiesten op.

#4: Entertainment

Niet alleen de wedstrijden van Tilburg Trappers zijn spectaculair, ook alles eromheen. Zo zorgt Tilburg Trappers om de wedstrijden heen al voor een hoop entertainment. Denk aan lichtshows, vuurblazers, knallende muziek als de wedstrijd stilligt en veel meer.

#5: Mooie sfeer in de ijshal

Bij Tilburg Trappers heerst altijd een mooie sfeer in de ijshal. Het publiek is onder aanvoering van het sfeervak fanatiek en dat straalt over op de rest van het publiek.

#6: Internationale ijshockeybeleving

Tilburg Trappers komt uit in de Duitse Oberliga. Dat betekent dat je enkel Duitse tegenstanders treft op Stappegoor. Dat merk je ook op de tribune: regelmatig komen bussenvol Duitse ijshockeysupporters naar Tilburg om hun ploeg aan te moedigen.

#7: Kans op prijzen

Tilburg Trappers was in Nederland al een hoogvlieger, maar is dat in Duitsland ook. Zo zijn ze al drie keer Oberliga-Meister geworden. De verwachtingen rondom Tilburg Trappers zijn altijd hoog en dat betekent dat de kans aanwezig is dat Tilburg Trappers ook dit jaar weer meespeelt om de prijzen.

#8: Support your locals

Tilburg Trappers is natuurlijk dé ijshockeyclub van Tilburg. Maar eigenlijk zijn ze veel meer dan dat: ze zetten het Nederlandse ijshockey over de landsgrenzen op de kaart. Afgelopen jaar heeft Tilburg Trappers vanwege corona ook een zwaar financieel jaar gehad. Met de aanschaf van een seizoenkaart support jij dus je locals!

#9: Nieuw elan

Tilburg Trappers heeft met Doug Mason een nieuwe coach. Dit zal zorgen voor een andere dynamiek in de ploeg, die sowieso op een aantal posities is veranderd.

#10: Van alle gemakken voorzien

Wanneer je een wedstrijd van Tilburg Trappers bezoekt, word je van alle gemakken voorzien. Zo lopen er runners op de tribune die jouw bestellingen qua eten en drinken opnemen en het ook bij je komen afgeven. Zo kun jij de volledige 3 x 20 minuten speeltijd je focussen op het spel op het ijs.

#11: Vak kiezen dat bij jou past

Bij Tilburg Trappers hebben ze verschillende vakken op de tribunes waar je een seizoenkaart voor kunt kopen. Zo hebben ze staan- en zitplaatsen, heb je een sfeervak, vak voor sponsoren en ook vakken waar met name families plaatsnemen. Oftewel: er is altijd een vak die bij jouw beleving van het volgen van een sportwedstrijd past.

#12: Genieten van Trappers Weizen

Wist je dat Tilburg Trappers een eigen witbier heeft laten brouwen? In samenwerking met Stadsbrouwerij013 hebben ze namelijk de Trappers Weizen gemaakt. Dit heerlijke bier stroomt ook uit de bierkranen bij Tilburg Trappers.

#13: Duitse Gameday bodem

Aangezien Tilburg Trappers in de Duitse competitie speelt, hebben ze hier ook het aanbod qua eten op aangepast. Zo kun je bij Tilburg Trappers heerlijke Duitse bockworsten en curryworsten krijgen om van te genieten rondom de wedstrijden. Scheelt je weer een ritje naar een Duits voetbal- of ijshockeystadion.

Seizoenkaart aanschaffen

Denk jij: hier moet ik komend seizoen bij zijn? Schaf dan snel je seizoenkaart aan via de website. Je hebt zowel de keuze uit zitplaatsen als staanplaatsen. Mocht het coronavirus toch weer oplaaien en wedstrijden zonder publiek worden afgewerkt, kun je gratis gebruik maken van een livestream als seizoenkaarthouder. Maar vanzelfsprekend zal Tilburg Trappers er alles aan doen om de wedstrijden in een volle hal af te werken.