013 sluit het jaar af met de beste organisaties

Line-up voor eindejaar knaller NYE 2014 bekend

Wat is een betere manier om het jaar in te luiden dan een krachtenbundeling van de beste organisaties die in Tilburg actief zijn? En dit alles ook nog eens in de grootste zaal van het Nederlandse clubcircuit? Op NYE 2014 slaan 013 in samenwerking met ‘Tilburgs finest’ We All Love 80’s, 90’s & 00’s, DIEP, New Tilburg Jetset en Le Scratch de handen ineen om 2013 met een absolute knaller af te sluiten. Met namen als Nuno dos Santos, Olaf Stuut, Flamboyant & Fonk, Sueside en Archie Koba heeft jouw 2014 alvast een goed begin.

We All Love 80’s, 90’s & 00’s
Het doorlopende concept We All Love 80’s, 90’s en sinds kort ook 00’s is al jaren vaste prik in 013. Ook voor NYE 2014 zullen de We All Love dj’s op gepaste wijze het nieuwe jaar inluiden met de beste hits van toen onder begeleiding van gepaste sentimentele videobeelden. Terug naar de tijd dat je walkman een onmisbaar item was, je eerder opstond om je kuif te touperen, aan de buis gekluisterd zat voor The Knight Rider en uren zoet kon zijn met het oplossen van een Rubik’s cube.

DIEP
Diep, donker, duister en dansbaar. DIEP verkent sinds 2010 de grenzen van de beste deephouse en minimaltechno tijdens de succesvolle (en regelmatig uitverkochte) avonden in de Kleine Zaal. DIEP doet herhaaldelijk even vergeten dat je niet in een donkere, zweterige Berlijnse club staat, maar gewoon met beide voeten in Tilburg. Tijdens NYE 2014 neemt DIEP wederom de Kleine Zaal over. De Portugese Nederlander  Nuno dos Santos draait sets die niet voor een gat te vangen zijn: deephouse, tech-house, electro, breakbeats,  acid, minimal & techno; het komt allemaal voorbij. Olaf Stuut brengt je met zijn hypnotiserende maar uiterst dansbare deephouse naar hogere sferen brengen. De volledige line-up bestaat uit: Nuno dos Santos, Olaf Stuut, Bakvorm en Hosman.

Le Scratch
Le Scratch staat internationaal bekend als  één van de allerhipste organisaties op het gebied van hiphop. De feesten vinden iedere maand plaats in Londen, Melbourne en Tilburg. Met internationale uitbreidingsplannen in 2014 op het oog kan hun avondvullende programma in de  foyer tijdens NYE 2014 gezien worden als het startschot voor een spannend nieuw jaar voor deze organisatie. Naast een indrukwekkende line-up die bestaat uit Sueside, BB Kiddo, Le Scratch DJs, Goldfished, Hood$nake, Flamboyant & Fonk mag je een totaalbeleving verwachten die je niet snel zal vergeten.

New Tilburg Jetset
Sinds een paar jaar is de mysterieuze New Tilburg Jetset actief in Tilburg.  Recentelijk heeft de organisatie Stage01 gehost tijdens een succesvolle en uitverkochte DIEP invites Klub Tilt editie. Ook deze avond zal New Tilburg Jetset een geheimzinnig en exclusief feestje hosten in Stage01 met een stomende eclectische mix van disco tot house. De line-up hebben we weten te ontfutselen: Archie Koba, Budakid, Drvg Cvltvre, Jonathan Mendiola en Sri Sutino prijken op het affiche.

De voorverkoop is inmiddels gestart en er zijn nog een beperkt aantal early bird tickets á 15,00 euro (excl. servicekosten) verkrijgbaar. Daarna start de reguliere voorverkoop á 22,50  euro (excl. servicekosten). Kaarten aan de deur (mits beschikbaar) kosten 27,50 euro.

NYE 2014
Dinsdag 31 december 2013 | aanvang 00:30 | zaal open 00:30
Early bird tickets €15,00 (excl. service- en transactiekosten) | Tickets € 22,50 (excl. service- en transactiekosten) | Avondkassa € 27,50 | Alle zalen | Voorverkoop is gestart
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl