013 straatjes & Hostel Roots maken van Tilburg dé citytrip voor gezinnen

hostel roots

013 Straatjes, de lokale city guide van Tilburg en Hostel Roots slaan de handen in één met een avontuurlijk citytrip arrangement voor gezinnen tijdens de herfstvakantie in Tilburg.

Foto’s: Edwin de Leeuw

Tilburg is een ideale stad voor een heerlijke stedentrip met kinderen

Van 14 t/m 28 oktober 2018 verandert Hostel Roots te Tilburg in een waar ‘kidshotel’. Het hostel ligt in het centrum van de stad. Ideaal als je de stad wilt ontdekken en toch op een kindvriendelijke plek wilt overnachten. Het hostel biedt ouders met kind(eren) een bijzondere ervaring en 25% korting op het verblijf. Gecombineerd met de overnachting wandel of fiets je met het gezin de 013 Straatjes ‘Tilburg Kids route’ en bieden de bijzondere highlights een belevenis vol culturele en smakelijke verwondering voor jong & oud.

Vanuit eigen ervaring op zoek naar bijzondere overnachting en avonturen voor gezinnen

Als ouders van jonge kinderen misten Koen Molkenboer en Marion Leijtens (Hostel Roots) en Jolanda & Edwin de Leeuw (013 Straatjes) accommodaties waar je voor een nacht of twee prettig verblijft met kinderen.

Hostel Roots leent zich uitstekend voor gezinnen door de gevarieerde luxe familiekamers. Kinderen verwonderen zich over het prachtige monumentale pand, een vleugel in het atrium en een echte bankkluis in de ‘basement’ bar.  De themakamers beschikken over een combinatie van stapelbedden, entresols, eigen balkon en badkamer. Ook aan extra’s zoals een babyphone of ledikant is gedacht. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen: een bioscoop in de oude bankkluis, een kist vol speelgoed, boeken, sjoelbak en darts. Voor de ouder(s) is er een bar, waar ze lekker genieten als de kinderen slapen.

De 013 Straatjes ‘Tilburg Kids route’

Het houdt niet op bij de bijzondere overnachting. 013 Straatjes heeft speciaal voor de kids citytrip een avontuurlijke en culturele kids route door Tilburg gemaakt. Vanuit Hostel Roots, gelegen in het sfeervolle Dwaalgebied (2 minuten van Centraal Station), gaat deze route langs het Ontdekstation013 in de stoere Spoorzone, de relaxte Piushaven met Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis en Festival Circolo in het Leijpark. Bovendien ontvangt iedereen die boekt de nieuwe 013 Straatjes Tilburg City guide en een inspirerende kaart van de Tilburg Kids route (extra lokale tips). Alles kan heel goed te voet of met de fiets worden ontdekt. De locaties van de Kids route zijn vanuit Hostel Roots binnen 13 minuten te bereiken.

Gezinsarrangement inclusief kortingsvouchers

De locaties hebben allemaal iets speciaals in petto. Zo geeft Festival Circolo* 20% korting op een van de vele spetterende voorstellingen. Bezoekt iedere 2e persoon gratis het Ontdekstation013 en eet en drink je bij Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis met 10% korting.

Al met al een verrassend verblijf in Tilburg voor jong & oud! Boeken kan via de website van 013 Straatjes.