(0)13 voordelen van private lease bij Van Roosmalen: dé Volvo-dealer van de regio Tilburg

Volvo V60 van Van Roosmalen

Mogelijk ben jij je aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe auto. En wellicht denk jij ook na over het leasen van een auto, in plaats van er eentje te kopen. Mocht je interesse hebben in het leasen van een auto, denk dan zeker eens aan het leasen van een auto bij Van Roosmalen. Waarom? Wij geven je in dit artikel (0)13 redenen.

#1: Je bent zelf geen groot bedrag kwijt aan de aanschaf

Bij het aankopen van een auto, loop je er vaak tegenaan dat je een behoorlijk bedrag nodig hebt voor de aanschaf. Bij private lease van Van Roosmalen is dat niet het geval. Zij financieren namelijk de aanschaf van de auto.

#2: Je betaalt een vast bedrag per maand

Als je kiest voor private lease bij Van Roosmalen, betaal je een vast maandbedrag. Zo kun je maandelijks je lasten makkelijk op een rijtje zetten en weet je exact wat je iedere maand kwijt bent aan het rijden van een gloednieuwe Volvo.

#3: Een All Risk verzekering is inbegrepen

Extra fijn: als je kiest voor private lease bij Van Roosmalen, hoef je jezelf geen zorgen te maken over de verzekeringen. Je bent namelijk All Risk verzekerd.

#4: De wegenbelasting is ook inbegrepen

Ook handig: de wegenbelasting van de auto die je leased is bij Van Roosmalen inbegrepen. Je ontvangt dus geen onverwachte brieven op de mat met incasso’s voor de wegenbelasting of automatische afschrijvingen. De wegenbelasting zit in je maandelijkse bedrag dat je betaalt aan Van Roosmalen.

#5: Altijd vervoer

Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft of je langs de kant komt te staan met pech. Bij private lease bij Van Roosmalen zijn ook onderhoud, reparatie en pechhulp bij je maandbedrag inbegrepen. Het enige wat je nog zelf hoeft te doen, is tanken.

#6: Eerlijke voorwaarden

Van Roosmalen is op het gebied van private lease aangesloten bij het onafhankelijke Keurmerk Private Lease. Daardoor kun je tegen eerlijke voorwaarden leasen, ontvang je een compleet product, word je beschermd tegen te hoge financiële lasten, heb je 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

#7: Groot aanbod

Van Roosmalen heeft een groot aanbod in de nieuwste en gaafste Volvo modellen. Door het grote aanbod hebben ze altijd een passende auto die past bij jouw behoeften. Of je nu je eerste auto wilt leasen of op zoek bent naar een degelijke gezinsauto: ze hebben de mogelijkheden.

#8: Geen onverwachte kosten

Het maandbedrag dat je betaalt voor private lease bij Van Roosmalen, is ook écht het bedrag dat je betaalt. Er zitten geen addertjes onder het gras. Zo zijn zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdragen standaard inbegrepen. Je komt bij Van Roosmalen niet voor onverwachte kosten te staan.

#9: Prachtige showroom in Tilburg en de regio

De showrooms van Van Roosmalen zijn gelukkig weer open. Je wordt hier altijd met open armen ontvangen voor goed advies dat past bij je wensen. In de showrooms staat het personeel van Van Roosmalen voor je klaar om je goed te helpen. Ook de verschillende modellen kun je hier bewonderen.

#10: Dé Volvo dealer van Noord-Brabant

Van Roosmalen is een écht familiebedrijf en kent haar oorsprong in Loon op Zand. In 1967 wordt Van Roosmalen officieel Volvo dealer. In 1987 opent Van Roosmalen ook een vestiging in Tilburg. Maar dat is nog lang niet het einde: in de loop der jaren opent Van Roosmalen meerdere vestigingen in Noord-Brabant waardoor ze dé Volvo dealer van de provincie zijn.

#11: Verschillende elektrische en hybride mogelijkheden

Volvo – en Van Roosmalen dus ook – vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. Je kunt dan ook verschillende hybride of elektrische modellen leasen. Denk aan de Volvo C40 Recharge en de Volvo XC40 Recharge.

#12: Mogelijkheden om proefrit aan huis in te plannen

Bij Van Roosmalen is het ook mogelijk om thuis een proefrit in te plannen. Mocht je de showroom liever niet bezoeken, maar wil je mogelijk wel een auto leasen of kopen, komt Van Roosmalen met jouw voorkeursauto naar je toe.

#13: Van Roosmalen is bezig met mens en welzijn

Volvo en Van Roosmalen vinden het enorm belangrijk om betrokken te zijn bij mens en milieu. Daarom willen ze toonaangevend zijn in ethisch en verantwoord ondernemen. Ze hebben dan ook twee doelstellingen op dat gebied: zo willen ze in 2040 een volledig klimaatneutraal én circulair bedrijf zijn. Dit doen ze onder andere door minder CO2 uit te stoten. In 2025 moet de totale ecologische voetafdruk van de voertuigen Volvo  (Van Roosmalen) met 40 procent zijn verlaagd. Ook streven ze ernaar dat de volledige productie in 2025 klimaatneutraal zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Van Roosmalen en de mogelijkheden met betrekking tot private leasen? Check dan vooral de website van Van Roosmalen.