013HouseKlèssix, Wijn & Spijs, Trappers & meer: de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Dit weekend zijn er genoeg leuke dingen te doen in Tilburg en omgeving! Livemuziek, kunst van Bob Mollema bij de Nachtzuster, een Ramses Shaffy en Liesbeth List tribute bij Jan van Besouw óf een theatershow over ouderschap bij de Schouwburg. Wij zetten hier de leukste tips voor jou op een rijtje in het weekend van 8 t/m 10 maart!

Vrijdag 8 maart 2024

Assemblage der donderstenen bij de nachtzuster

Hou jij van kunst én muziek? Dan is deze avond echt wat voor jou! Tijdens deze avond presenteert Bob Mollema van 19:00 tot 23:30 uur een overzicht van zijn werk en maakt hij er een vulkanische avond van. Tijdens deze avond geniet je ook van livemuziek van SERVICE, Daisy Daisy en Whip. En dat ook nog gratis! Tijdens het event wordt er ook nog een zeer gelimiteerd shirt uitgebracht, gemaakt door De Nachtzuster samen met Bob.

Willem II- FC Eindhoven

Komende vrijdag speelt Willem II tegen FC Eindhoven! Na twee wedstrijden te hebben verloren is de taak vrijdag aan Willem II er geen drie op rij van te maken! Om 20:00 uur begint de wedstrijd. Maak je klaar voor een spannende wedstrijd. De publieke tribunes zijn uitverkocht, voor de businessplekken zijn nog enkele hospitality tickets te koop.

Tilburg Trappers – Tölzer Löwen

De derde play-off game van Tilburg Trappers vindt vrijdag plaats. Om 20:00 uur gaan de Trappers het ijs op en de strijd aan tegen Tölzer Löwen. De twee wedstrijden hiervoor werden gewonnen, dus bij winst plaatst Trappers zich voor de volgende ronde. Haal een lekker drankje in de biergarten en geniet van deze belangrijke wedstrijd. Wacht in spanning af of de heren doorgaan naar de volgende ronde! Wil jij erbij zijn? Koop dan nog snel kaartjes!

Froukje bij Poppodium 013

Een van de grootste popsensaties van Nederland komt naar 013! Vrijdag laat Froukje haar nieuwe album galmen door de mainstage. Met Chibi Ichigo als voorprogramma wordt de avond in stijl gestart. Deze Belgische artiest met Russische roots zal de mood setten met krachtige lyrics op elektronische muziek. Om 21:00 uur betreedt Froukje de bühne om de zaal te betoveren! Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor re-sale tickets!

Zaterdag 9 maart 2024

013HouseKlèssix bij de Heuvel Gallery

4 vrienden, 1 missie! De organisatoren van 013HouseKlèssix wilden niet zomaar iets uit de oude doos trekken, maar ze geven een eerbetoon aan een tijdperk dat hen heeft gevormd. Hun roots liggen in de houseclassics en clubmuziek die de rauwe passie van de jaren ’90 tot medio 2000 ademt. De missie van 013HouseKlèssix is er niet zomaar eentje: 013 opnieuw beleven met het gevoel van toen. Wil jij hierbij zijn? Zaterdag 9 maart van 21:00 uur tot 03:00 uur gaat het los bij The Heuvel Gallery. Net zoals vroeger!

Café Chantant Tribute Ramses Shaffy-Liesbeth List bij CC Jan van Besouw

Wil jij de magie van Ramses Shaffy en Liesbeth List nog een keer herleven? Kom dan op 9 maart om 20:00 uur naar Cultureel Centrum Jan van Besouw. Arjan Bruinsma, Janneke van Heeswijk en Marjolein van Kempen brengen onder de naam Café Chantant verschillende Nederlandse kleinkunstmuziek op het podium. Rob de Nijs, Willeke Alberti en nu dus Shaffy en List. Ben jij erbij? Voor €15,- heb je al een ticket!

Mater Dolorosa passieconcert Brabants kamerkoor in Het Cenakel

Onder leiding van dirigent Dorien Schouten wordt Het Cenakel komende zaterdag betoverd door de muziek van het Brabants Kamerkoor. Vanaf 20:00 uur klinkt een prachtig en troostrijk programma met stukken van 20e-eeuwse componisten. Dit concert gaat over de moeder, over passie en troost. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met cellist Ephraim van IJzerlooij en pianist Paul de Boer. Voor een prijs vanaf €18,- kun jij erbij zijn!

Zondag 10 maart 2024

Zonnelichtochtend en -middag bij het Zonnelicht

Ben jij er even helemaal aan toe om tot rust te komen? Was deze werkweek net te lang? Kom dan langs bij het Zonnelicht. Zaterdag vindt de Zonnelichtochtend plaats van 9:30 uur tot 12:00 uur en de Zonnelichtmiddag van 12:30 uur tot 17:00 uur. Uitslapen kan dus ook! Ben jij klaar om even helemaal zen te worden? Voor €5,- kun jij al meedoen! Er is ook een CHI FLOW workshop van 14:00 uur tot 16:00 uur!

Wijn en spijs middag bij De Harmonie

Geniet zondag 10 maart van 6 verschillende wijnen met bijpassende gerechten bij de Harmonie. Van 14:00 uur tot 18:00 uur nemen ze je mee op reis met verschillende bijzondere smaken. De wijnen zijn niet alleen bijzonder, maar ook verrassend, kwalitatief goed van smaak en toch ook betaalbaar. Borrel gezellig met wat vrienden, ga met familie of misschien wel op date! Laat je verrassen en koop snel tickets!

Theatershow Help, Helikopterouders!

Hilarisch herkenbaar theater over de onvermijdelijke tragiek van goedbedoeld ouderschap – vanuit het perspectief van heel de familie. Dat is Help, Helikoperouders! Komende zondag laten vijf acteurs verschillende soorten ouders, in alle soorten en maten, zien op het toneel. Deze theatervoorstelling kun je zien bij de Schouwburg van 15:30 uur tot 16:30 uur. Voor €14,50 kun je er al bij zijn!

Uit-agenda

Ben jij benieuwd naar meer uittips dit weekend of de komende weken? Kijk dan snel in onze uit-agenda!