10 dagen, ruim 130 attracties en geen toegangstesten: De Tilburgse Kermis gaat door

De Tilburgse kermis

Goed nieuws: in juli kun je weer tien dagen lang genieten van De Tilburgse Kermis. De kermis – die van 16 tot en met 25 juli duurt – bestaat uit ruim 130 attracties. De kermis wordt een uitgebreidere variant van de Vakantiekermis van vorig jaar. Dat betekent dat er op meerdere plekken in de stad attracties komen te staan.

Het kermisterrein wordt volledig afgehekt en door middel van crowd control zorgt de organisatie dat het niet te druk wordt op het kermisterrein. Goed om te weten: je hoeft geen toegangstest te doen. Door een maximaal aantal mensen tegelijk op het terrein toe te laten is de vakantiekermis alsnog coronaproof en binnen de dan geldende maatregelen.

Roze Maandag en andere side-events

Roze Maandag gaat helaas niet door. De organisatie geeft aan dat een feest zoals Roze Maandag nog niet mogelijk is binnen de geldende richtlijnen. Helaas mogen side-events – zoals de feestavonden in de Amstel Bierhal en de Stadhuisstraat – niet doorgaan. Dit vanwege de nieuwe coronamaatregelen die onlangs bekend werden gemaakt door Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Openingstijden

Zondag tot en met woensdag is de kermis geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Donderdag, vrijdag en zaterdag is de kermis een uurtje langer open, dus van 13.00 uur tot 23.00 uur. Om de kermis extra leuk af te sluiten, sluit deze op de laatste zondag ook om 23.00 uur.

Attracties

Benieuwd welke attracties allemaal op de kermis komen te staan? Check dan deze attractielijst. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de kermis? Hier bundelen we al het nieuws over De Tilburgse Kermis.

Check ook ons agenda-item met antwoorden op een hoop veel gestelde vragen.