10 jaar Vakantiebeurs Midden Brabant 2010 geslaagd!

Disma reizen organiseerde dit jaar voor de tiende keer de Vakantiebeurs Midden Brabant in het Willem II Stadion. De beurs werd net zoals voorgaande jaren druk bezocht en men ging op zoek naar dé ideale zomerbestemming voor 2011!

Alle touroperators op deze beurs presenteerde hun actuele vakantieaanbod voor het nieuwe vakantieseizoen. Daarnaast kleedde Disma Reizen deze dag nog eens extra aan met o.a. een speciale reischeque voor bezoekers van de beurs en een prijsvraag met fantastische reis prijzen!

Activiteiten tijdens de vakantiebeurs
Tijdens de beurs werden ook diverse reisbestemmingen gepresenteerd in de daarvoor bestemde zalen. Ook deze zijn druk bezocht. Bezoekers van de Vakantiebeurs Midden-Brabant konden direct op de beurs een boeking maken van een gevonden reis. Een ruim aantal bezoekers vulden het goede antwoord op de prijsvraag in en maakten daarmee kans op een 8-daagse vliegreis Macedonië, 3 dagen Gent en diverse reischeques. Tevens profiteren alle bezoekers, t/m 31 januari van €25,- korting op een vakantie bij diverse touroperators.
                                           
Iedere dag kans op een ballonvaart!
Deze dag ging ook de ballonvaart actie van start. Wanneer u een reis boekt bij Disma reizen maakt u iedere dag t/m 31 januari kans op een ballonvaart! De heer en mevrouw Van de Wiel uit Tilburg zijn een van de bezoekers die hun reis gisteren op de beurs reserveerden. Zij werden na een loting onder alle geboekte reizen gebeld en verblijd met de ballonvaart!

Voor meer informatie over de januari actie van Disma reizen kijkt u op www.disma.nl