100 cocktails, keuzemenu’s en meer: Ibiza Tilburg heropent in ‘new style’

ibiza tilburg

Ook Ibiza Tilburg is door het coronavirus een hele poos gesloten geweest. Toen de horeca begin juni weer open mocht, koos Ibiza Tilburg ervoor om nog even dicht te blijven. In de tussentijd sleutelden ze aan een nieuw concept. Dit nieuwe concept is inmiddels een feit en ze staan te popelen om heel Tilburg ermee kennis te laten maken. 

Waar Ibiza zich eerst richtte op all-you-can-eat, focussen ze zich nu op uitgebreid dineren in meerdere gangen. De menukaart bestaat dan ook uit een driegangenkeuzemenu voor een fijne prijs. Ze zijn vanaf woensdag 1 juli zeven dagen per week geopend en je betaalt slechts €19,99 voor een driegangenmenu. Van donderdag tot en met zondag betaal je vanaf 18:00 uur €22,50.

Voor ieder wat wils

Vriendelijke prijzen voor een uitgebreid diner dus. Het nieuwe concept is voor letterlijk iedereen toegankelijk en dit straalt ook de menukaart uit. Zo vind je 10 voorgerechten, 15 hoofdgerechten en 12 nagerechten op de kaart. Voor ieder wat wils: van de klassieke rundercarpaccio tot lekkere soepjes en van fantastische broodjes hamburger tot pizza frute di mare.

Ook staan er verschillende specials op de menukaart. Denk aan sissende gamba’s en een lekker biefstukje. Ook leuk: je kunt bij Ibiza Tilburg je eigen salades en burgers maken.

100 verschillende cocktails

Natuurlijk blijft Ibiza zich ook richten op de borrel. Zo staan de verschillende cocktailbartenders nog steeds voor je klaar om de lekkerste cocktails met verse ingrediënten voor je te shaken. Je hebt de keuze uit ruim honderd verschillende cocktails.