10x toffe fulltime & parttime vacatures bij Tilburgse bedrijven

parttime vacatures

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een eerste échte baan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je naast je studie wat extra geld bijverdienen? Gelukkig zijn er een groot aantal bedrijven in Tilburg die op jouw hulp zitten te wachten. Benieuwd naar de leukste fulltime & parttime vacatures? Wij zetten er tien voor je op een rijtje.

Goed om te weten: onze vacaturebank is behoorlijk aangevuld de afgelopen weken. Je vindt er momenteel bijna 150 vacatures in (regio) Tilburg. Zeker een kijkje nemen dus!

Dufec zoekt veldwerkers

Misschien wel de meest chille bijbaan van Tilburg: werken als veldwerker bij Dufec. Als veldwerker kun je tot wel €110,- per dag verdienen, zelf aangeven wanneer je op pad wilt, krijg je elke twee weken uitbetaald en kun je samen met vrienden op een project werken. Klinkt goed toch?

Als veldwerker ga je verkeersonderzoek uitvoeren in Nederland en Vlaanderen. Het kan dus zijn dat je een ochtend kruispunten gaat tellen in Gent of een middag fietsen tellen in Tilburg. Een ding is zeker: het is altijd anders!

Andere toffe vacatures

Vacaturenieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: