10x toffe werkgevers in de regio Tilburg met openstaande vacatures

De carnavalsvakantie is voorbij. Back to business dus! Misschien ben jij wel op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Zoals je van ons gewend bent, zetten wij iedere week de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Zorgorganisatie Self zoekt fulltime ambulante begeleiders

Self is een zorgorganisatie dat ambulante zorg aan jongeren en volwassenen aanbiedt. De organisatie is inmiddels een gevestigde naam in Tilburg, Waalwijk en omgeving. Daarnaast zijn ze recent uitgebreid naar Breda. Wat maakt de organisatie bijzonder? Ze hebben een flinke dosis mannelijkheid in huis, want er werken grotendeels mannen! Wat zéker in de zorgwereld niet gebruikelijk is. Werk jij momenteel in de zorg en denk je; ‘daar wil ik bij horen’? Dan hebben we goed nieuws. Zorgorganisatie Self is namelijk op zoek naar fulltime versterking van ambulant begeleiders!

Werken bij Van Geloven

Of je nu als operator in ploegendienst wilt werken, de nieuwe marketing manager van de Benelux wilt worden of de nieuwe sales manager bent: Van Geloven is op zoek naar veel nieuwe medewerk(st)ers. Bij Van Geloven in Tilburg worden de lekkerste snacks gemaakt die door heel het land en ver daarbuiten gedistribueerd en uiteindelijk gegeten worden. Denk aan De Bourgondiër, de Van Dobben kroket, Van Lieshout frikandel en natuurlijk de bekende Mora snacks. Het bedrijf groeit hard en dus zijn ze op zoek naar veel personeel.

Beekse Bergen bereidt zich voor op prachtig voorjaar

De winter is eind deze maand voorbij en dus bereiden ze zich bij Beekse Bergen ook voor op een prachtig voorjaar. Na onzekere coronaperiodes waarin de Beekse Bergen de deuren moest sluiten, hopen ze nu weer veel mensen blij te maken in het safaripark, speelland of de diverse vakantieparken en -resorts. Daarvoor zijn ze op zoek naar veel personeel. Fulltime, parttime, oproepbasis, stage: alles is mogelijk. Ze zoeken horecamedewerk(st)ers, supervisors, personeelsplanners, commerciële medewerk(st)ers, koks, managers, personeel voor in de winkels en veel meer.

Meer leuke vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: