11x leuke vacatures bij verschillende Tilburgse bedrijven!

leuke vacatures

Studenten leren de stad kennen tijdens de TOP Week, veel Tilburgers keren terug van vakantie en de scholen staan op het punt van beginnen. Oftewel: de vakantie is voor de meeste Tilburgers voorbij. Misschien heb jij in je vakantie besloten dat je toe bent aan een nieuwe stap in je loopbaan. Wij zetten verschillende bedrijven in de regio met openstaande vacatures voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Vollenhoven B.V. zoekt sales support medewerk(st)er

Ben jij klant- en servicegericht, een spin in het commerciële web en heb je organisatietalent? Dan is Vollenhoven B.V. op zoek naar jou! Voor de afdeling sales zoeken ze namelijk een sales support medewerk(st)er. Je neemt tankpasaanvragen aan, ondersteunt accountmanager, adviseert klanten en stelt rapportages op. Daar tegenover ontvang je een salaris tussen de €2600 en €3000, een winstdelingsregeling, pensioenvoorziening en 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Het Service Centrum zoekt medewerk(st)er inkoop en financiën

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor 36 uur per week? Het Sevice Centrum – onderdeel van de GGD – zoekt een medewerk(st)er inkoop en financiën. Je ondersteunt bij inkoop- en financiële processen, staat klanten telefonisch te woord en bent onderdeel van een leuk team met 12 collega’s. Afhankelijk van je ervaring en opleiding ga je tussen de €2255 en €3301 verdienen, heb je de mogelijkheid om thuis te werken en krijg je in eerste instantie een contract van één jaar aangeboden.

Meer toffe vacatures

Onze online vacaturebank heeft natuurlijk veel meer te bieden. Daarom zetten we hieronder nog een aantal gave vacatures voor je op een rijtje.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden