11x leuke werkgevers uit de regio Tilburg met openstaande vacatures

leukste vacatures

Het is de week van carnaval en hoewel dit niet in het openbaar doorgaat, blijven we het volksfeest deze week via onze kanalen in leven houden. En dus delen we deze week in ‘de leukste vacatures’ niet vijf, niet tien, maar 11 leuke werkgevers uit de regio met openstaande vacatures. Lees snel verder want misschien staat jouw nieuwe job er wel tussen!

#1: Kristels Fashion

Kristels Fashion is op zoek naar twee nieuwe medewerkers. Check hieronder de openstaande functies.

#2: Van Asten Babysuperstore

Ook Van Asten Babysuperstore heeft verschillende openstaande vacatures. We zetten ze voor je op een rijtje. Ze zijn namelijk op zoek naar:

#3: MamaLoes Babysjop

In Goirle vind je het hoofdkantoor van MamaLoes. Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar de volgende medewerkers:

#4: Gemeente Tilburg

Ook de gemeente Tilburg heeft openstaande vacatures. Zo zoeken ze een:

Maar ze hebben nog veel meer functies te vervullen. Check hier alle openstaande functies van gemeente Tilburg.

#5: Amarant

Amarant heeft momenteel negen vacatures online staan in onze online vacaturebank. Zo zoeken ze persoonlijk begeleiders en veel meer. Bekijk hier alle vacatures van Amarant. Misschien staat jouw nieuwe job in de zorg er wel tussen.

#6: De Mandemakers Groep

Nog zo’n gigantisch grote werkgever in de regio: De Mandemakers Groep. Ze zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe medewerkers om al die klanten te servicen. Momenteel zoeken ze ook weer van alles. Denk aan een verkoopmanager, logistiek medewerker, retail marketeer en veel meer.

#7: Self doen wat werkt

Als je ook maar een beetje weet over de zorgwereld, dan moet je ongetwijfeld van ze gehoord hebben: Self (doen wat werkt). Binnen drie jaar is de zorgorganisatie, dat ambulante zorg aan jongeren en volwassenen aanbiedt, een gevestigde naam geworden in Tilburg, Waalwijk en omgeving. Momenteel zijn ze op zoek naar nieuwe zorgtoppers.

#8: PauwR

PauwR is een prachtig marketingbedrijf dat is gevestigd in een schitterend pand in hartje Tilburg. Ze werken voor gigantisch grote opdrachtgevers en mooie merken. Momenteel zijn ze op zoek naar:

PS. ze zijn ook op zoek naar een afstudeerstagiair(e) digital marketing.

#9: Beekse Bergen

Natuurlijk ken jij de Beekse Bergen als prachtig safaripark. Of van het speelland waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven. Om dit allemaal mogelijk te maken, is de Beekse Bergen op zoek naar verschillende medewerkers. Zo zoeken ze attractiemedewerkers, medewerkers voor in de souvenirshop, horecamedewerkers, chef-koks, groenmedewerkers en veel meer.

#10: Camping Breehees

Aan de rand van Goirle is Camping Breehees gevestigd. Het is een hele leuke camping voor jong en oud waar het fantastisch vertoeven is. Momenteel zijn ze op zoek naar:

#11: Lokaal Zeven

Lokaal Zeven is een hele leuke horecazaak aan het Pieter Vreedeplein. Je kunt er terecht voor een kop koffie, lunch, diner en/of borrel. Ze hopen zo snel mogelijk de deuren weer te mogen openen en ter voorbereiding daarop zijn ze op zoek naar:

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: