11x Tilburgse werkgevers met gave openstaande vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen. En dus zetten we ook deze week de leukste vacatures voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Foto: Dennis Donders

Uitgelichte vacatures

Wij zoeken een stagiair(e)

Ben jij student aan een marketing- en/of communicatiestudie en ben je last-minute op zoek naar een gave stageplek? Wij zoeken per direct nog een stagiair(e) om onze redactie en campagnemanager te ondersteunen. Wat je gaat doen? Content maken, content redigeren, campagneplanningen maken, evaluaties maken en veel meer. Je hebt veel contact met diverse klanten in de regio Tilburg. We zoeken iemand met een vlotte pen die gestructureerd kan werken. Iets voor jou?

Sport- en gezondheidscentrum De Vennen zoekt specialist financiën (en HRM)

Heb je affiniteit met sport en ontspanning, ben je financieel-administratief onderlegd en op zoek naar een uitdagende MT-functie voor 16 tot 20 uur per week? Dan is de vacature als specialist financiën (en HRM) misschien wel iets voor jou. Wat je gaat doen? Bewaken van de financiële positie binnen de organisatie, inkoopcontracten beheren en controleren, begrotingen opstellen, jaarrekeningen voorbereiden en veel meer.

Verschillende openstaande vacatures bij myPOS

Op zoek naar een bedrijf met een kantoor in hartje Tilburg dat snel groeit? Dan ben je bij myPOS aan het juiste adres. Het bedrijf is een snelgroeiende verkooporganisatie van betaaloplossingen in Nederland. Om het team uit te breiden, zijn ze momenteel op zoek naar een:

Meer leuke vacatures

Op zoek naar meer gave vacatures? We zetten het op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met veel meer vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: