logo

11x werkgevers in de regio met gave openstaande vacatures

de leukste vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen. En uiteraard zetten we ook deze week de leukste vacatures voor je op een rijtje. Want we hebben er afgelopen week weer een hoop toegevoegd aan onze online vacaturebank. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep verzorgt de horeca op diverse prachtige locaties in en rondom Tilburg. Denk aan het Koning Willem II Stadion, golfbaan Prise d’Eau en het prachtige restaurant La Nouvelle Auberge. Voor een aantal locaties zoeken ze personeel. Wat je van ze mag verwachten? Goede arbeidsomstandigheden, voldoende doorgroeimogelijkheden en een plekje in een gezellig team bij een ambitieus Tilburgs bedrijf. We zetten een aantal openstaande vacatures voor je op een rijtje.

Werken bij Van Geloven

Waarschijnlijk ken jij Van Geloven wel. Bij de snackfabriek worden de lekkerste snacks gemaakt die de hele wereld over gaan. Het bedrijf groeit snel en is dus op zoek naar een hoop personeel. Van operators tot productiemedewerk(st)ers. Benieuwd wat werken in de fabriek van Van Geloven zo leuk maakt? Presentatrice Gina zocht het voor je uit.

Benieuwd naar een aantal openstaande vacatures? Check ze hieronder:

Wat het werken bij Van Geloven zo leuk maakt? We vroegen het aan misschien wel jouw toekomstige collega’s Mario en Nicole. Meer openstaande vacatures bij Van Geloven vind je hier.

Meer gave vacatures

Maar onze vacaturebank (en met name een hoop Tilburgse bedrijven) hebben nog veel meer leuke vacatures. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden