120 zitplekken, bar van (0)13 meter: nieuwe horeca-hotspot opent dit voorjaar aan de Tilburgse Heuvel

De naam van de horecazaak is nog niet bekend, over het concept willen ze ook nog niets verklappen, maar de beelden zijn veelbelovend. Dit voorjaar – waarschijnlijk in april – opent er een nieuwe horecazaak in de Tilburgse binnenstad. Aan Heuvel 33 om precies te zijn. Dat is het pand tussen Pull & Bear en de Karaokebar. Lees snel verder. 

Beelden: ontwerpen Brondy Interior Design

Eigenaar van de gloednieuwe zaak wordt Charles Veerkamp zo valt te lezen in een artikel op Misset Horeca. Hij is ook eigenaar van Restaurant Charlie in Schaijk en Vakantiepark Schaijk. Momenteel is hij bezig met het uitrollen van een nieuwe horecaformule waarvan er dus zeker eentje in Tilburg opent. De ambitie is om het concept uit te laten groeien tot 15 à 20 steden in Nederland.

Indoor jungle

Het ontwerp van de nieuwe zaak is gemaakt door Fleur Brondy. Wat opvalt is het vele gebruik van groen, in het oog springende printjes en lampionnetjes. Van een palmboom tot vele bloemen en volop beplanting. Wanneer je de ontwerpen ziet, doet het denken aan een horecazaak zoals je ze in (sub)tropische landen vindt. Ook Vervoort Meubelen uit Goirle is betrokken bij het project en levert een bijdrage aa de inrichting.

De horecazaak krijgt 120 zitplekken, een bar van maar liefst (0)13 meter en richt zich voornamelijk op studenten en jongeren. Aan Misset Horeca wil de eigenaar nog niet veel los laten over het concept en het menu, alleen dat je er heerlijke cocktails kunt drinken en de menukaart bestaat uit gerechten met een Mexicaanse en soms Aziatische tint. De zaak is straks open vanaf een uur of 14:00 en de keuken sluit om 23:00 uur. Je kunt er dus terecht voor borrel en diner.

Meer informatie

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom het concept nauwlettend in de gaten. Voor meer informatie kun je het beste het artikel op Misset Horeca lezen. Hier moet je jezelf wel voor aanmelden, maar dan kun je maandelijks een aantal artikelen van ze lezen. Leuk als je geïnteresseerd bent in horeca(concepten) in Nederland, maar ook zeker in onze eigen stad Tilburg.