Nieuws

Leuke openstaande vacatures
Let op! Dit artikel is al 33 dagen oud en wellicht niet meer relevant

12x werkgevers in de regio met leuke openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien hebben wij jouw droombaan wel in onze online vacaturebank staan. Hier plaatsen wij dagelijks nieuwe vacatures van werkgevers in de regio Tilburg. Benieuwd naar leuke vacatures die we afgelopen week hebben toegevoegd? We lichten er een aantal voor je uit. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Factorium Cultuurmakers

Lijkt het jou gaaf om bij een prachtige culturele instelling in de Tilburgse binnenstad te werken? Factorium Cultuurmakers is op zoek naar een allround licht- en geluidstechnicus. Als licht- en geluidstechnicus verricht je alle podium-technische werkzaamheden en heb je kennis van op- en afbouw van licht, decor en podiumbouw. Het betreft een dienstverband van ten minste 30 uur per week.

Werken bij MExT

Wil jij €1906,54 als basissalaris verdienen, de eerste 12 weken ook een bruto bonus van €50,- per week ontvangen en op termijn kans maken op een vast contract? Dan is werken bij MExT misschien wel iets voor jou. MExT zoekt energieke collega’s, die er plezier in hebben om outbound te bellen en de agenda’s van de vertegenwoordigers te vullen met voldoende en kwalitatief sterke afspraken.

Carrière in de horeca

Een carrière in de horeca is veelzijdig. Zo kun je bij Mercure, Ibis, Taste!, CitySauna en Puur Mercure binnen één bedrijf verschillende werkzaamheden uitvoeren. Benieuwd naar de openstaande vacatures? We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer gave actuele vacatures in de regio? We zetten er nog een aantal voor je op een rijtje.

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: