12x werkgevers in de regio met toffe openstaande vacatures

de leukste vacatures

Het lange paasweekend zit er weer op. Hopelijk heeft iedereen genoten van fijne dagen met familie, vrienden en een heerlijk lentezonnetje. Na inspanning komt ontspanning en andersom. Oftewel: tijd om je mogelijk weer te oriënteren op een vervolgstap in je carrière. Benieuwd naar de leukste vacatures deze week? Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij myPOS

myPOS is een snelgroeiende organisatie die betaaloplossingen aanbiedt aan bedrijven en organisaties in heel het land. Een van de locaties waar myPOS een kantoor heeft, is Tilburg. Momenteel zoeken ze een sales & support specialist. Je komt in een leuk team met zes collega’s te werken bestaande uit een teamleader, KYC-analist en vier sales & support specialisten. Je helpt klanten met commerciële vragen over betaalterminials, cliëntenonderzoek en ondersteuning bij betaalterminals of het account. Wat je mag verwachten? Een uitstekend salaris, veel kansen om door te groeien, 29 vakantiedagen, uitstekende pensioenregeling en veel meer.

Werken bij Van Geloven

De snackfabriek van Van Geloven in Tilburg groeit hard. Daarom zijn ze op zoek naar zo’n veertig nieuwe medewerk(st)ers. Van productiemedewerk(st)ers tot operators tot monteurs en voormannen in de storingsdienst. Binnenkort heeft Van Geloven ook een open dag. Ze openen de deuren en je krijgt een kijkje in de fabriek. Ook kun je vragen stellen aan medewerkers en wie weet loop je wel met een aanbod naar buiten. Wij spraken eerder met Ruben de Bruijn van Van Geloven over de open dag, zoektocht naar personeel en veel meer.

Doloris zoekt floormanager en experience host

Misschien ben jij er weleens geweest: Doloris Meta Maze en de bijbehorende rooftopbar. Het is een toeristische trekpleister in de stad en een prachtige plek om te eten, drinken of het surrealistische doolhof mee te maken. Momenteel zoekt Doloris een aantal nieuwe medewerk(st)ers. Check hieronder de openstaande vacatures.

Meer toffe vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden