13 inspiratietips voor je carnavalsoutfit dit jaar

carnavalsoutfit

Carnaval staat voor de deur en dan slaat de stress toe. Want hoe ga je ook dit jaar weer origineel zijn? Hoe zorg je ervoor dat je geen flater slaat? En hoe maak je de blits? Geen zorgen! Wij zetten alvast wat inspiratietips voor je op een rijtje. 

Powered by: Feestwinkel van Hommel 

Voordat we de verschillende inspiratietips van Van Hommel laten zien, nog wat fijne praktische info. Zo kun je bij Feestwinkel van Hommel sowieso online (gratis verzending vanaf €15,-) als in de winkel (Bisschop Zwijsenstraat 100a) terecht. Tevens verkopen ze grote maten kostuums voor zowel kinderen als volwassenen.

#1: verrijk je outfit met emblemen

De emblemen kennen we natuurlijk van de boerenkiel, maar de laatste jaren verrijken ook steeds meer jongeren hun outfit met carnavalsemblemen. Bij Feestwinkel van Hommel hebben ze een gigantische collectie. Van emoji’s die je kent vanuit je WhatsApp gesprekken tot Tilburgse emblemen en van Brabantse emblemen tot Gôôlse patches.

#2: onesies

Een carnavalsoutfit die altijd kan: een onesie. Van Hommel heeft een zeer uitgebreid aanbod onesies. Denk bijvoorbeeld aan ‘helemaal naar de haaien’ kostuums en een pak van de bekende serie La Casa de Papel.

#3: Scheidsrechter

Ook in de kroeg zijn af en toe nog weleens scheidsrechters nodig. Vanaf €14,95 ga jij al verkleed als scheidsrechter. Ook leuk: samen met je vriendengroep als arbitrair team verkleed te gaan. Eentje als scheids, de ander als grensrechter en nog eentje verkleed als televisie om de VAR uit te beelden.

#4: superheld

Bende gij unne echte held? Dan ga je tijdens carnaval natuurlijk verkleed als superheld. Bij Feestwinkel van Hommel zijn verschillende superhelden kostuums te koop.

#5: OppoSuit

Echte mannen dragen pakken, ook tijdens carnaval. Bij Feestwinkel van Hommel verkopen ze veel verschillende OppoSuits. Goed om te weten: als je met je hele vriendengroep bestelt, profiteer je van een fikse korting die je behoorlijk wat pilsjes schelen tijdens carnaval.

#6: verkleed als pilsje

Als je van binnen tijdens carnaval transformeert tot pilsje, kun je dat van buiten ook maar het beste doen. Vanaf €15,95 loop je er al als pilsje bij.

#7: verkleed als vader

Ben jij net vader geworden en hier mega trots op? Laat het dan tijdens carnaval vooral weten. Je hebt al een ‘ik ben papa’ schort voor €9,95.

#8: verkleed als Amy Winehouse

Vergeet je microfoon niet mee te nemen wat het kan zomaar zijn dat je in de kroeg wordt gevraagd om op de bar een nummertje te zingen.

#9: catwoman

Liefhebber van katten? Verkleed jezelf als eentje. Van Hommel heeft verschillende kattenpakjes voor tijdens carnaval.

#10: paashaas

Zeven weken na carnaval staat Pasen op het programma. Tijd om eitjes te verspreiden. Dat kan natuurlijk ook alvast tijdens carnaval. Van Hommel verkoopt outfits van een paashaas vanaf €49,95.

#11: zuster

Tijdens en na carnaval worden er een hoop mensen ziek. Daarom is het belangrijk dat er al een hoop zusters rondlopen in het feestgedruis.

#12: viking

Ga jij harten veroveren tijdens carnaval? Dan maak je natuurlijk indruk met een vikingpak. Voor €49,95 loop jij er al als viking bij.

#13: brandweer

Ga jij tijdens carnaval als de brandweer en kun je brandjes blussen mocht dit nodig zijn? Dan hoort daar wel een goed pak bij natuurlijk.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg