13 lekkere bezorgrestaurants met fantastische gerechten in Tilburg

Bezorgrestaurants in Tilburg

Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om zelf te koken maar toch thuis te eten. Gelukkig zijn er in Tilburg een hoop bestelrestaurants waar je kunt bestellen zodat je thuis kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Nadat ik eerder mijn favoriete lunchspots en terrasspots omschreef, zijn nu de bezorgrestaurants aan de beurt!

Geschreven door: Joris

Lunch

Lunch thuis laten komen? Ja het kan! Dit is overigens ook erg handig als je een drukke werkdag hebt en tussen de bedrijven door moet lunchen.

Pim’s Broodjeszaak

Foto: Facebookpagina Pim's Broodjeszaak
Foto: Facebookpagina Pim’s Broodjeszaak

Bij Pim’s Broodjeszaak kun je fantastisch belegde broodjes bestellen. Het broodje carpaccio is persoonlijk favoriet en ook het broodje met Oosterse kippendijen is geweldig. Bestel je via de website en gebruik je kortingscode ‘pim36’ krijg je ook nog eens 10% korting.

Toasty Business

Foto: Facebookpagina Toasty Business
Foto: Facebookpagina Toasty Business

Voor heerlijke tosti’s en een stevige lunch bestel je bij Toasty Business. De tosti met pulled pork en barbecuesaus is favoriet. Handig om te weten: bestel je via de website en gebruik je kortingscode ’toastybusiness’ dan profiteer je van 20% korting. Nog een tip: neem er een smoothie aardbei/banaan bij, die is namelijk top!

Diner

Er is natuurlijk niks mis met een goede shoarmaschotel van een van de velen lokale shoarmaboeren. Maar wist je dat Tilburg veel meer te bieden heeft qua bezorgrestaurants? Een aantal toppers:

Mix Dishes Tilburg

Foto: Facebookpagina Mixdishes
Foto: Facebookpagina Mixdishes

Ken je de eetkraam die bij de Universiteit staat en heerlijke Surinaamse, Thaise en andere Oosterse gerechten verkoopt voor een kleine prijs? Zij hebben nu een app gelanceerd waardoor je op sommige dagen en in sommige postcodegebieden ook thuis kunt laten bezorgen. Een rotirol kost bijvoorbeeld €5,- en een flinke maaltijd heb je al voor zo’n €7,-.

Burger Business

Foto: Facebookpagina Burger Business
Foto: Facebookpagina Burger Business

Ik denk bij heel veel fervente thuisbezorgdeters favoriet: Burger Business. Heerlijke briochebroodjes met een een lekkere kip-, runder- of vegetarische burger met daarbij smakelijk gekruide frietjes. Persoonlijke favoriet is er niet echt, je kunt het beste af en toe rouleren. Via de website bestellen en kortingscode ‘burgerbusiness’ gebruiken bespaart je overigens 10%.

Poké and more

Foto: Anne Travel Foodie
Foto: Anne Travel Foodie

Gezond, lekker en betaalbaar: de maaltijden van Poké & More. Je kunt ervoor kiezen om in het eettentje op de Katterug te gaan eten, maar kunt je gerechten ook laten thuisbezorgen. Vanaf €10,- komen ze al aan je deur en eet je een lekkere poké bowl met verse vis of bowl met parelcouscous of quinoa.

Dwars Hotdogbar

Foto: Facebookpagina Dwars Hotdogbar
Foto: Facebookpagina Dwars Hotdogbar

Eerlijk is eerlijk, ik was eigenlijk helemaal niet van de hotdogs voordat ik de hotdogs van Dwars leerde kennen. Vooral de ‘Eigenzinnige Edgar’ met kaas, spek, zoete ui en stroop van Schrobbelèr vind ik als Tilburger natuurlijk fantastisch. Bestel er wat zoete aardappel friet en een bakje coleslaw en drankje bij en je hebt voor zo’n €11,- een heerlijke maaltijd.

Spare Rib Express

Foto: Facebookpagina Spare Rib Express Tilburg
Foto: Facebookpagina Spare Rib Express Tilburg

De lekkerste spare ribs om thuis te laten bezorgen, bestel je naar mijn inziens bij Spare Rib Express. De ribs zijn zo mals dat je ze van het bot kunt blazen. Voor degene die voor pikante ribs gaan, wees gewaarschuwd: deze ribs zijn heel erg pittig. Mijn persoonlijke favoriet is die met barbecue smaak.

Het Vishuys

Foto: Thuisbezorgd
Foto: Thuisbezorgd

Kennen jullie het Vishuys op de Besterd al? Ze bezorgen al een tijdje en dat is zeker aan te raden. Met name de garnalenkroketten en de mixed grill (eigenlijk een soort vispotje) is aan te raden.

I Love Sushi

Foto: Facebookpagina I Love Sushi
Foto: Facebookpagina I Love Sushi

Aangezien Tilburg wel een beetje een sushistad is met al die verschillende sushirestaurants, mag er in dit overzicht geen sushitent ontbreken. Bij I Love Sushi is de sushi qua prijs/kwaliteit naar mijn mening het beste. Ben je bereid om meer uit te geven voor kwalitatief betere sushi? Dan raad ik Sushipoint aan.

Wapen van Bandoeng

Foto: Facebookpagina Wapen van Bandoeng
Foto: Facebookpagina Wapen van Bandoeng

Heerlijk authentiek Indonesisch eten! Met name de Nasi Rames Royale is heel erg lekker. Dit is een schotel met een gecombineerde samenstelling van verschillende gerechten die op de kaart van Het Wapen van Bandoeng staan.

Josjes Daily Meals

Foto: Facebookpagina Josjes Daily Meals
Foto: Facebookpagina Josjes Daily Meals

Dit is een bezorgrestaurant met kwalitatief betere gerechten op het menu. Zo kun je hier tijdens het aspergeseizoen bijvoorbeeld asperges bestellen, hebben ze verschillende gerechten met vlees van de Big Green Egg en heerlijke huisgemaakte soepen.

Yammie Tilburg

Foto: Facebookpagina Yammie
Foto: Facebookpagina Yammie

Als ik hier bestel, bestel ik vrijwel altijd de tomatensoep met prei en een maaltijdsalade. De maaltijdsalades zijn goed gevuld en met name de geitenkaas salade is goed. Ze hebben ook een hoop pasta- en wokgerechten op het menu staan.

Intermezzo

Foto: Facebookpagina Intermezzo
Foto: Facebookpagina Intermezzo

Wist je dat je bij Intermezzo je ijsjes ook thuis kan laten bezorgen? Bij dezen. Via Deliveroo kun je de lekkerste ijsjes van Tilburg bestellen. Of je nu een bakje met twee smaken wilt of een literbak voor in de vriezer.

Heb jij tips?

Laat het in de reactie weten en tip je mede-Tilburgers op heerlijke gerechten en bezorgrestaurants!