(0)13x leuke Tilburgse cadeautips waarmee je ‘jullie pap’ in het zonnetje zet tijdens Vaderdag

cadeautips vaderdag

Op zondag 20 juni is het Vaderdag. Uiteraard zet jij dan ook ‘jullie pap’ in het zonnetje. Op zoek naar leuke Tilburgse cadeautips waarmee jij je vader zeker verrast? Lees dan verder. 

Uitgelichte tips

Borrelboxen en bierpakketten van De Groene Vlinder

Bij De Groene Vlinder in de Reeshof hebben ze verschillende mogelijkheden om je vader te verrassen. Zo hebben ze verschillende bierpakketten. Extra leuk: je kunt een foto van jou en je vader naar De Groene Vlinder sturen en dan zorgen zij voor een leuk bierpakket inclusief de foto. Daarnaast hebben ze ook borrel- en snackboxen waarmee je jouw vader in het zonnetje kunt zetten.

Vaderdag-ontbijtje van Camping Breehees

Ken jij Camping Breehees aan de rand van Goirle al? Bij dezen. Bij deze gave camping is ook horeca gevestigd. Op Vaderdag pakken ze uit met een Vaderdagontbijtje. Je hebt verschillende varianten ontbijt: een gewoon ontbijt en deluxe ontbijt. De inhoud van het ontbijt is samengesteld door Camping Breehees in samenwerking met Keurslagerij van Hest. Ook is het mogelijk om bier of Schrobbelèr bij te bestellen.

Bierproeverij bij Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 – de mooie brouwerij aan de Piushaven – is weer geopend en heeft de komende tijd verschillende bierproeverijen. Daarnaast hebben ze ook heerlijke bierpakketten waarmee je jouw vader alle brouwsels van Stadsbrouwerij 013 kunt laten proeven.

Tuin- en barbecue accessoires van GroenRijk Tilburg

Is jouw vader iemand met groene vingers en in het voorjaar lekker in de tuin aan het werk? Of steekt je vader graag de barbecue aan om heerlijke maaltijden te bereiden? GroenRijk Tilburg heeft een groot assortiment aan tuin- en barbecue accessoires. Je vindt hier zeker een tof cadeau voor ‘jullie pap’.

Meer leuke Vaderdagtips

Maar we hebben nog veel meer leuke Vaderdagtips voor je. We zetten het voor je op een rijtje.

  • De Ontbijtkeuken heeft een ontbijtbox die ze door heel Tilburg bezorgen.
  • Lokale Zaken heeft een lokale bierproeverij voor thuis. De biertjes zij lokaal gebrouwen en er zijn twee verschillende proeverijen samengesteld.
  • Willem II heeft een speciaal Vaderdag assortiment met bbq-sets, giftbox met lekkere geurtjes, flesopeners en veel meer.
  • Mossels & Gin avond in het Oranjestraatje: je geniet van drie verschillende bereidingen van mosselen samen met je vader. Gin Fizz zorgt voor bijpassende gin-tonics.
  • Stel een heerlijk bierpakket samen bij T DRINKS, De Bierbrigadier of Mitra Peek. Deze zaken hebben een groot aanbod in speciaalbieren.
  • Gianotten Mutsaers heeft een groot assortiment aan boeken.
  • Villa Pastorie heeft verschillende vaararrangementen om met je vader van te genieten. Zeker met het mooie weer een leuke tip.
  • Cool Bananas is dé cadeauwinkel van de Tilburgse binnenstad. Hier vind je gegarandeerd een verrassend cadeau voor je vader.
  • Ga borrelen, lunchen of dineren bij de favoriete horecazaak van je vader. De horeca is weer open, maak daar dan ook gebruik van.

Zet je vader in het zonnetje

Hopelijk heb je iets aan onze tips. Maar het belangrijkste cadeau tijdens Vaderdag ben je zelf. Dus ga vooral bij je vader langs om hem in het zonnetje te zetten!