Nieuws

leuke vacatures
Let op! Dit artikel is al 67 dagen oud en wellicht niet meer relevant

13x leuke vacatures in Tilburg: logistiek, marketing, administratie en veel meer!

Een nieuwe week betekent nieuwe kansen. Want ook afgelopen week hebben we weer een hoop leuke vacatures in de regio Tilburg in onze online vacaturebank geplaatst. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer direct. 

Voordat we de leukste vacatures uitlichten in diverse branches nog het volgende: de horeca is massaal op zoek naar personeel. Omdat het zoveel vacatures zijn, hebben we hier een apart artikel over geschreven. Check dit artikel dus voor leuke horeca vacatures in Tilburg.

Uitgelichte vacature

The Sting Companies zoekt teamlead logistiek (avond)

The Sting Companies is op zoek naar een ervaren teamlead logistiek voor de avondploeg. Ben jij een ervaren leidinggevende binnen de logistiek met kennis van SAP en logistieke processen? Wil jij mee groeien met één van Nederlands grootste fashion retailers? The Sting Companies groeit en daarmee ook al de logistieke activiteiten.

Meer leuke vacatures

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: