Nieuws

smoothiebar saps
Let op! Dit artikel is al 58 dagen oud en wellicht niet meer relevant

14 smoothies, frozen slush, huisgemaakte limonade en meer: Smoothiebar Saps keert terug aan de Piushaven

Goed nieuws voor alle smoothieliefhebbers! Smoothiebar Saps keert deze zomer in de weekenden terug aan de Piushaven. Je kunt er – net als vorig jaar – in juni, juli en augustus op vrijdagen, zaterdagen en zondagen terecht voor een lekkere smoothie, frozen slush of huisgemaakte limonade. 

Zoals gezegd kon je de smoothiebar van de Tilburgse eigenaren Michael en Jochem ook vorig jaar vinden aan de haven. Normaal gesproken staan ze met hun smoothiebar op festivals, maar corona gooide roet in het eten. “Het beviel ons goed. We bouwden al snel een vaste groep klanten op. De sfeer aan de haven is fantastisch. Daarom hebben we ook voor dit jaar een vergunning aangevraagd.

Veertien verschillende smoothiesmaken en meer

Ieder jaar krijgt de menukaart een update. Zo ook dit jaar. Komend seizoen staan er maar liefst veertien verschillende smoothies op de kaart. Van supergezonde groene smoothies tot zelfs een smoothie met bastognekoeken. Omdat Saps niet met voor geprepareerde smoothies werkt, kun je ook zelf de samenstelling van je smoothie bepalen. Naast smoothies staan dit jaar ook frozen slush en huisgemaakte limonades op de menukaart.

Duurzame verpakkingen

Handelsmerk van Saps zijn de bijzondere zakjes waarin je je smoothies krijgt. Dat geeft het drinken van de smoothie een extra beleving. De zakjes waarin de smoothies van Saps worden geserveerd, zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Meer informatie

Saps is de komende maanden (juni, juli en augustus) iedere vrijdag, zaterdag en zondag te vinden bij de grote vlonder aan de kop van de Piushaven. Ze zijn van 11:00 – 19:00 uur geopend. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Saps? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.