1500 Dames op uitverkochte Ladies Night Euroscoop

keet en koen

Op dinsdag 28 Januari wordt Euroscoop overspoeld door ruim 1500 dames bij de Ladies Night met de film ‘Toscaanse Bruiloft’.

De helft van de 12 zalen is die avond volledig uitverkocht speciaal voor dit evenement en dat is met recht een record in het vijfjarig bestaan van Euroscoop. Om alle dames goed te kunnen opvangen zit er een kwartier tussen de starttijden in de zalen.

T drinks verwelkomt iedereen met een Schrobbeler om alvast in de sfeer te komen van een bruisende film en alle Ladies kunnen leuke koopjes vinden bij een dertig tal standhouders op het gebied van fashion, wellness en beauty.

De volgende Ladies Night is al bekend: 11 Maart met de Nederlandse film ‘Hartenstraat’.

toscaanse bruiloft

Toscaanse Bruiloft

In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..