16x werkgevers in de regio Tilburg met toffe openstaande vacatures!

leukste vacatures

Zoals je van ons gewend bent, zetten we iedere week de leukste vacatures voor je op een rijtje. Want wekelijks voegen wij hele leuke vacatures toe aan onze online vacaturebank. In deze vacaturebank vind je honderden vacatures van Tilburgse werkgevers. Daar lichten we er in dit artikel een aantal van uit. 

Uitgelichte vacatures

Kinderkledinggroep zoekt een fulltime marketing en communicatiemedewerk(st)er

Wil jij het marketing/communicatieteam van een mooi bedrijf in Tilburg versterken? Dat kan! Kinderkledinggroep zoekt namelijk een marketing en communicatiemedewerk(st)er. Het betreft een fulltime functie. Wat je zoal gaat doen? Nieuwsbrieven ontwerpen, SEO teksten schrijven, plannen maken om de social media kanalen steviger in te zetten, marketing activiteiten beheren en veel meer. Oftewel: een uitdagende en veelzijdige functie.

Natuurlijk Tilburg zoekt een bedrijfsleid(st)er

Natuurlijk Tilburg – een mooi tuincentrum in Tilburg-noord – is op zoek naar een bedrijfsleid(st)er. Je bewaakt het strategisch en operationeel plan en voert de plannen uit, draagt zorg over het assortiment en de presentatie van de winkel, bent betrokken bij marketing acties en stuurt vanzelfsprekend het personeel van het tuincentrum aan. Oftewel: een mooie en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden. Iets voor jou?

’t Zusje zoekt toppers voor in de bediening (fulltime)

Werken in het hartje van de Tilburgse binnenstad bij één van de populairste restaurants in de gezelligste straat van Tilburg ? Het kan bij ’t Zusje, waar we op dit moment diverse vacatures open hebben staan. Onder andere een fulltime functie voor een topper in de bediening voor 32/38 uur. Maar het is ook mogelijk om 2 of 3 avondjes te werken natuurlijk. Wat je kunt verwachten? Goed salaris, maandelijkse fooi uitkering, €250,- als je een nieuwe collega aandraagt en kans op verschillende prijzen. Van reischeques tot shop tegoed en veel meer.

Het Service Centrum van GGD Hart voor Brabant zoekt junior administrateur

Heb jij affiniteit met financiën? Dan is Het Service Centrum op zoek naar jou. Ze zoeken namelijk een junior administrateur voor 36 uur per week. Je komt te werken bij Team Financiën van Hét Service Centrum: het shared service center van GGD Hart voor Brabant, GGD West-Brabant, GGD Noord- en Oost-Gelderland en de Regionale Ambulancevoorziening Brabant Midden-West-Noord. Ze leveren diensten aan circa 3.000 medewerkers, verspreid over ruim 100 locaties en zijn dé specialist op gebied van financiën, salarisadministratie, inkoop, automatisering en informatievoorziening.

Speijck zoekt sous-chef voor nieuw restaurant

Ben jij opzoek naar een échte nieuwe uitdaging? Heb jij het in je om actief aan de slag te gaan met het opzetten van onze nieuwe kaart en keuken? Zie jij drukte als een uitdaging? En ben jij een ster in de keuken? Speijck uit Oisterwijk breidt uit met een nieuw restaurant en is daarom op zoek naar een sous-chef. Oftewel: een uitdagende, volledig nieuwe functie.

Werken bij Van Geloven

Of je nu als operator in ploegendienst wilt werken, monteur bent, de nieuwe marketing manager van de Benelux wilt worden of de nieuwe sales manager bent: Van Geloven is op zoek naar veel nieuwe medewerk(st)ers. Bij Van Geloven in Tilburg worden de lekkerste snacks gemaakt die door heel het land en ver daarbuiten gedistribueerd en uiteindelijk gegeten worden. Denk aan De Bourgondiër, de Van Dobben kroket, Van Lieshout frikandel en natuurlijk de bekende Mora snacks. Het bedrijf groeit hard en dus zijn ze op zoek naar veel personeel.

Werken bij Beekse Bergen

De winter is eind deze maand voorbij en dus bereiden ze zich bij Beekse Bergen ook voor op een prachtig voorjaar. Na onzekere corona periodes waarin de Beekse Bergen de deuren moest sluiten, hopen ze nu weer veel mensen blij te maken in het safaripark, speelland of de diverse vakantieparken en -resorts. Daarvoor zijn ze op zoek naar veel personeel. Fulltime, parttime, oproepbasis, stage: alles is mogelijk. Ze zoeken horeca medewerk(st)ers, supervisors, personeelsplanners, commerciële medewerk(st)ers, koks, managers, personeel voor in de winkels en veel meer.

Werken bij De Kiosk in het Spoorpark

De dagen worden weer zonniger en langer en daarom gaan de luiken van de kiosk in het Spoorpark ook tot in de avonduurtjes openen. Hierdoor zijn we op zoek naar wat extra toppers met voorliefde voor het Spoorpark! Bij de kiosk zoeken we iemand met een positieve mindset met ook nog eens oog voor kwaliteit en hygiëne. Herken jij je hierin? Dan bieden wij jou een fijne en professionele werkplek in het prachtige Spoorpark.

Meer gave vacatures bij toffe Tilburgse bedrijven

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: