2 x Goud en 6 x Zilver voor Pupillen van BdFTaekwondo

Op zaterdag 10 mei vertrokken 9 pupillen van taekwondotrainer Ben de Fretes (van BDFTaekwondo) naar Best om deel te nemen aan het 23e Kawarmala Jeugdtoernooi. Met 2 gouden plaatsen en 6 zilveren keerden 8 van hen aan het einde van de dag terug naar Tilburg. Een prachtig resultaat. Tim de Fretes (Cadetten van 12 t/m 14 jaar) en Eline de Fretes (aspiranten van 9 t/m 11 jaar) waren de kampioenen in hun klasse. De gouden kampioensbeker was daarom voor deze broer en zus!

Bij de aspiranten van 9 t/m 11 jaar won Guusje van Rossum zilver evenals Marlon Kerkhoff die door hele goede sparringspartijen deze tweede plaats dubbel en dik verdienden. Freek Gooijaers viel , ondanks zijn goede inzet, net buiten de prijzen.

In de middag kwamen de cadetten (12,13 en 14 jaar) aan de beurt. Tessa van de Sande, Willem van Rossum, Owen van de Wal en Edwin van Zon behaalden alle vier de zilveren plaats.

Met de bekers op zak keerden de pupillen van Ben de Fretes tevreden terug naar Tilburg. De komende weken gaan zij allemaal weer flink trainen om ook op een volgend toernooi weer een mooi resultaat te bereiken.