200 bieren van ruim 50 brouwerijen: bierfestival keert terug naar de Beekse Bergen

Brew@thezoo

Brew@theZoo keert na het succes van vorig jaar terug naar Safaripark Beekse Bergen met een nóg groter aanbod. Bezoekers van deze tweede editie kunnen op 23 en 24 juni meer dan 200 bieren proeven van meer dan 50 topbrouwerijen. Er zijn biersommeliers aanwezig die je alles te vertellen over het bier. Daarnaast zijn door het safaripark verschillende eetstands te vinden voor heerlijke gerechten. Kortom: alles voor een heerlijk avondje. Lees snel verder. 

Tijdens Brew@theZoo kunnen bezoekers speciaalbiertjes verkrijgen vanuit heel Nederland, maar 0ok plaatselijke brouwerijen zijn vertegenwoordigd zoals Stadbrouwerij013 en Brouwerij De Roos uit Hilvarenbeek.

Thijs de Kort, horecadirecteur bij Swinkels Family Brewers: “We zijn blij dat we dit jaar wederom met de Beekse Bergen samenwerken om deze unieke beleving aan te bieden aan speciaalbierliefhebbers. Doordat we nog meer variatie hebben in bier, zelfs een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, zijn er voor bezoekers nog meer bierstijlen en -smaken te ontdekken. Dat bezoekers dit kunnen ervaren in een safari-setting terwijl ze ook nog het goede doel steunen, is wat deze samenwerking zo bijzonder voor ons maakt.”

Cheeta Conservation Botswana

Net als bij de vorige editie is er een goed doel gekoppeld aan het evenement. Waar vorig jaar ruim €8500,- werd ingezameld voor giraffen in Ethiopië, staat dit jaar de Cheeta uit Botswana centraal. Per verkocht ticket gaat één euro naar het goede doel Cheeta Conservation Botswana.

Overnachten

Heb je een borrel te veel op of krijg je geen genoeg van alle mooie dieren? Blijf na Brew@theZoo met 20% korting overnachten op het Safari Resort of Lake Resort en geniet langer van Beekse Bergen.

Tickets

De tickets voor Brew@theZoo zijn te koop via deze site. Een ticket kost €45,-. Inbegrepen bij de prijs zijn 3 muntjes voor een hapje, 5 muntjes voor een drankje, een eigen Brew@theZoo proefglas, een goodiebag en er is livemuziek. Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot het park van 17.30 uur tot 22.30 uur. De wandel-, bus én bootsafari zijn inbegrepen bij de toegang.

Meer informatie

Het is mogelijk om van de pendeldienst naar station Tilburg Centraal gebruik te maken. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekendgemaakt. Het festival heeft een minimumleeftijd van 18 jaar. Voor meer informatie kun je terecht op deze website.