200 m2 & honderden delicatessen uit binnen- en buitenland: Mercado Emma verhuist naar monumentaal pand in de Heuvelstraat

mercado emma

De Tilburgse Heuvelstraat krijgt er een delicatessenzaak bij! Mercado Emma verhuist namelijk naar Heuvelstraat 121 ter hoogte van de Oude Markt en opent hier eind maart de deuren. Tot die tijd wordt het pand – waar voorheen kledingwinkel Collezione was gevestigd – zowel van binnen als van buiten gerestaureerd. 

Aan het roer van de zaak staan ondernemers Patrick Kokx en Floris Verschuuren. Ze zijn trots dat ze een nieuwe zaak kunnen openen in een prachtig monumentaal pand dat stamt uit het jaar 1874.

Alles voor op de borrelplank

Het concept van Mercado Emma begon ooit als pop-up delicatessenzaak. Met de verhuizing naar de Heuvelstraat krijgt het concept nu een vaste plek in de binnenstad. De naam blijft Mercado Emma en ook het concept blijft intact. Dat betekent dat je er straks terecht kunt voor lekkere cadeaus, alles voor op de borrelplank, een groot assortiment aan kazen en vleeswaren en heerlijke zoetigheden. Bij Mercado Emma vind je veel lokale producten uit onder andere Italië, Spanje, Frankrijk en andere mediterrane landen. Uiteraard kun je er ook terecht voor een mooi aanbod van delicatessenproducten uit onze eigen regio. Tevens is het aanbod aan wijnen, bieren en olijfolies erg groot.

Eind maart open

Patrick en Floris hopen de nieuwe zaak eind maart te kunnen openen als de restauratie en verbouwing van het pand op schema loopt. Mercado Emma is tot en met het weekend van 13 februari open op de huidige locatie aan de Emmapassage. Hierna gaan de deuren dicht en gaan ze zich voorbereiden op de opening van de nieuwe zaak.

Personeel gezocht

Om Patrick en Floris te ondersteunen, zijn ze nog op zoek naar een oproepkracht voor circa 20 uur per week die het leuk vindt om in de delicatessenzaak/versmarkt te komen werken. Interesse? Check dan vooral de volledige vacature. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het concept van Mercado Emma? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van alle actualiteit rondom de zaak en de nieuwe locatie? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.