Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1732 dagen oud en wellicht niet meer relevant

2016 inluiden met de nieuwjaarsduik in de Piushaven

Om mee te doen aan een nieuwjaarsduik hoef je dit jaar echt niet naar Scheveningen. Als je staat te trappelen om het ijskoude water in te springen op Nieuwjaarsdag kan dat dit jaar gewoon in de Piushaven. Daar houdt Heaven’s Kitchen in 2016 voor het eerst een eigen nieuwjaarsduik.

Dappere springers hoeven zich alleen zorgen te maken over het koude water, restaurant Heaven’s Kitchen zorgt voor de rest. Voorafgaand kun je jezelf omkleden in de twee aparte kleedruimten in het restaurant, deze zijn voor mannen en vrouwen gescheiden. Na het aantrekken van je zwemoutfit en wat aanmoediging van familie en vrienden kun je via de vlonder de Piushaven in.

Via de ladders klim ja na je frisse duik weer terug aan land. Daar word je in een warm vliegdeken gewikkeld en wacht er in de Schrobbelèr-tent een gratis borrel op je. Omkleden na afloop kan ook weer binnen in het restaurant. Daarna kun je aanschuiven bij de Nieuwjaarsborrel en winterse barbecue met rookworsten, broodjes hamburger en warme chocomel op het terras.

Meedoen aan de duik

Zie jij jezelf met vrienden of familie op 1 januari 2016 de Piushaven in springen? Schrijf je dan op de dag zelf in aan de bar bij Heaven’s Kitchen, dat kan vanaf 12:00 uur. De nieuwjaarsduik begint om 14:00 uur, een startbewijs kost €3,- (inclusief een muts geheel in stijl). De gehele opbrengst van de nieuwjaarsduik wordt gedoneerd aan Stichting Typisch Tilburg.

Handig om te weten

Tijdens de Nieuwjaarsduik zijn er EHBO’ers en duikers aanwezig, ook zijn er knutseljuffen waarmee kids een wensballon kunnen maken. Tilburg.com fotograaf Corné Hannink is ook van de partij om alle dappere springers vast te leggen op foto. Bekijk om te zien wie er meedoet ook eens het Facebook-evenement.

Reageer op dit bericht