20ste editie Tilburg Hap Stap Festival groot succes

Het Tilburg Hap Stap Festival kijkt met grote tevredenheid terug op haar 20ste editie. De bezoekersaantallen overtroffen alle verwachtingen. Ruim 35.000 bezoekers, jong en oud, genoten van de heerlijke gerechten in de Interpolistuin, het muzikale entertainment en het perfecte weer.

Peter Manni

Zaterdagavond werd de jaarlijks terugkerende Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee uitgereikt. Deze wisseltrofee wordt jaarlijks toegekend aan de deelnemer die de kwaliteit van gerecht, personeel en inrichting het beste weet te combineren. De eerste prijs was voor Gember & Sereh. Als tweede kwam Gasterij de Commanderie uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan nieuwkomer Te koop in Tilburg ,-.

Super editie

Het Festival startte vrijdag met de Grootste Vrijdagmiddagborrel, die dit jaar weer een groter succes bleek dan vorig jaar. In de avond ging het dak eraf met Booming Piano’s en O’G3NE. De zaterdag startte met het project EET met je hart, waar 50 ouderen genoten van een hapje en een drankje bij de diverse deelnemers. In de middag stonden Tilburgse artiesten op het programma en in de avond gingen de bezoekers los op de muziek van coverband Vangrail en een verrassingsoptreden van Kenny B. Op zondag was de Interpolistuin omgetoverd tot een Frans plein. Afsluiter van deze zomerse dag was de Top 2000 band. De traditionele kindermiddag op de maandag werd als vanouds druk bezocht door veel ouders met hun kinderen. Op het festivalterrein heerste een gezellige drukte. De dag werd afgesloten met 3ofUs+.

Op naar de 21e editie

De organisatie kijkt terug op een fantastisch festival met Interpolis als hoofdsponsor en ze kijkt al weer uit naar volgend jaar: de 21ste editie van het Tilburg Hap Stap Festival.
Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”

Foto’s

Natuurlijk was Tilburg.com met verschillende fotografen aanwezig om foto’s te maken. Bekijk de foto’s van alle dagen Hap Stap.

De leukste foto’s van Tilburg Hap Stap Festival.